Oferta TXM

Ofertă propusă de TXM

Dacă vrei să dedici mai mult timp sportului tău preferat alege ȚINUTA SPORT TXM care te reprezintă – bluză sau pantaloni sport în culori liniștitoare la prețul de 24,99 lei, hanorac sport potrivit atât pentru orele de sport dar și pentru momentele de odihnă din week-end la doar 34,99 lei. Va asteptam la cumparaturi!

TXM

Reţeaua de magazine TXM, discounter cu preţuri mici şi varietate mare de produse își întâmpină clienții cu oferte la toate categoriile de produse.

Asortimentul companiei cuprinde îmbrăcăminte și lenjerie pentru femei, bărbaţi, tineret și copii, precum și articole de uz casnic.

În centrul atenţiei TXM este întotdeauna clientul. "Ieftin și la modă pentru întreaga familie" acesta este specificul întregii game de îmbrăcăminte și accesorii care se adresează clienţilor TXM care acordă o atenţie deosebită raportului preţ-calitate.

Vă invităm să vă bucuraţi de experienţa de shopping la TXM și să profitați de ofertele noastre la inaugurarea magazinului numarul 22 din rețea, în Hello Shopping Park.