TXM

Shopping

Reţeaua de magazine TXM, discounter cu preţuri mici şi varietate mare de produse își întâmpină clienții cu oferte la toate categoriile de produse.

Asortimentul companiei cuprinde îmbrăcăminte și lenjerie pentru femei, bărbaţi, tineret și copii, precum și articole de uz casnic.

În centrul atenţiei TXM este întotdeauna clientul. "Ieftin și la modă pentru întreaga familie" acesta este specificul întregii game de îmbrăcăminte și accesorii care se adresează clienţilor TXM care acordă o atenţie deosebită raportului preţ-calitate.

Vă invităm să vă bucuraţi de experienţa de shopping la TXM și să profitați de ofertele noastre la inaugurarea magazinului numarul 22 din rețea, în Hello Shopping Park.


Noutăți de la TXM

S-a deschis magazinul TXM in Hello Sh..TXM, discounter cu preţuri mici şi varietate mare de produse si-a deschis azi portile pentru public in incinta Hello Shopp..


Află mai multe

Marea deschidere TXMVa invitam, maine, 18 noiembrie sa va bucurati de shopping la inaugurarea magazinului TXM in incinta centrului comercial Hel..


Află mai multe