Calitate la preturi mici

Ofertă propusă de TXM

Vremea frumoasa ne indeamna la practicarea sportului, iar Decathlon te ajuta sa iti gasesti echipamentul potrivit si sa profiti de calitate la cele mai mici preturi. Te asteptam in magazinul Decathlon din incinta Hello Shopping Park sa descoperi produse sportive pentru o gama variata de activitati pe care le poti practica in acest sezon!

TXM

Reţeaua de magazine TXM, discounter cu preţuri mici şi varietate mare de produse își întâmpină clienții cu oferte la toate categoriile de produse.

Asortimentul companiei cuprinde îmbrăcăminte și lenjerie pentru femei, bărbaţi, tineret și copii, precum și articole de uz casnic.

În centrul atenţiei TXM este întotdeauna clientul. "Ieftin și la modă pentru întreaga familie" acesta este specificul întregii game de îmbrăcăminte și accesorii care se adresează clienţilor TXM care acordă o atenţie deosebită raportului preţ-calitate.

Vă invităm să vă bucuraţi de experienţa de shopping la TXM și să profitați de ofertele noastre la inaugurarea magazinului numarul 22 din rețea, în Hello Shopping Park.