Oferta Decathlon

Ofertă propusă de Decathlon

Colorate, confortabile și mai ales călduroase. ❄️ ???? Noile colecții de iarnă pentru cei mici sunt disponibile în magazinele noastre și pe decathlon.ro Echipează-ți juniorul cu noua colecție WED'ZE.

⛷️ http://bit.ly/Echipament_Schi_Juniori

Decathlon

La nivel mondial, DECATHLON reunește peste 60.000 de colaboratori, reprezentând 60 de naționalități. DECATHLON comercializează peste 35.000 de produse, iar în centrele sale de cercetare își desfășoară activitatea, la nivel global, 800 de ingineri, aflați în permanentă căutare de soluții și inovații tehnice pentru a face sportul accesibil tuturor.

 În România, retailer-ul de articole sportive a intrat în anul 2009 cu un prim magazin în București, ajugând astăzi la 18 magazine fizice, plus un magazin online.

Al treilea magazin al retailerului din zona Moldovei și al 18-lea din țară, magazinul Decathlon din Bacău le propune pasionaților de sport o gamă de peste 5.000 de articole și echipamente sportive ce se disting prin fiabilitate tehnică, diversitate, creativitate și inovație, încurajând mișcarea pentru persoanele de toate vârstele, de la mic la mare.