Decathlon

Shopping

La nivel mondial, DECATHLON reunește peste 60.000 de colaboratori, reprezentând 60 de naționalități. DECATHLON comercializează peste 35.000 de produse, iar în centrele sale de cercetare își desfășoară activitatea, la nivel global, 800 de ingineri, aflați în permanentă căutare de soluții și inovații tehnice pentru a face sportul accesibil tuturor.

În România, retailer-ul de articole sportive a intrat în anul 2009 cu un prim magazin în București, ajugând astăzi la 18 magazine fizice, plus un magazin online.

Al treilea magazin al retailerului din zona Moldovei și al 18-lea din țară, magazinul Decathlon din Bacău le propune pasionaților de sport o gamă de peste 5.000 de articole și echipamente sportive ce se disting prin fiabilitate tehnică, diversitate, creativitate și inovație, încurajând mișcarea pentru persoanele de toate vârstele, de la mic la mare.


Noutăți de la Decathlon

TrocathlonEchipamentul tău sportiv merită o a doua șansă. Dacă bicicleta care te-a purtat pe cele mai frumoase trasee este î..


Află mai multe

ECHIPEAZA-TI JUNIORUL PENTRU NOUL SEZONEchipează-ți juniorul cu Decathlon pentru noul sezon! Descoperă echipamentele sportive la cel mai bun raport calitate-pre..


Află mai multe

Depaseste-ti limitele la Decathlon!Vino in data de 26.10.2019, la un super eveniment de cardio in magazinul Decathlon din Hello Shopping Park Bacau! Te..


Află mai multe

Hai la Decathlon!Echipeaza-ti juniorul pentru scoala!Te asteptam in magazin cu cele mai bune sfaturi, pentru o alegere corecta!


Află mai multe

Ora de pilates cu DecathlonDecathlon Bacău invită, sâmbătă, 10 august, începând cu ora 13:00, în incinta magazinului Decath..


Află mai multe

Turneul Adunare pentru miscareEști gata?Adunare pentru Mișcare pleacă in turneu!Madalina Predoi și Flavius Predoi, cei doi antrenori de la..


Află mai multe

Depășește-ți Limitele cu DecathlonTe invităm la un eveniment de bodybuilding, în care te provocăm să îți depășești limitele. Te ..


Află mai multe