Termeni și condiții

 1. CONDITII GENERALE DE UTILIZARE

Toate informatiile prezentate de catre website-ul www.hellopark.ro (denumit in continuare “Site”sau“Site-ul”) sunt proprietatea BEL ROM CINCI S.R.L. (denumit in continuare “Proprietarul”), societate cu raspundere limitata, cu sediul in Bucuresti, Strada Paleologu nr.24, parter, cam.12, sector 3, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/9115/2008, cod fiscal RO 18574766, cont bancar RO95 BACX 0000 0030 2922 8000, deschis la Unicredit Tiriac Bank, reprezentata de Administrator Special, Resolute Lar Romania, prin Ionut Dogaru.  

Prin continuarea navigarii si utilizarii acestui Site, sunteti de acord cu respectarea termenilor si conditiillor din prezentul document, care reglementeaza relatia Utilizatorului cu Proprietarul, in legatura cu utilizarea Site-ului.

Orice tip de actiune a Utilizatorului in legatura cu acest Site constituie acceptarea expresa  a Termenilor si Conditiilor incluse in perzentul document.

Daca nu sunteti de acord cu oricare parte din acesti Termeni si Conditii, va rugam sa incetati utilizarea Site-ului.

Nicio informatie prezentata pe acest Site nu va fi privita ca o oferta din partea Proprietarului, a vreunui produs sau serviciu, in general, sau a unei oferte imobiliare, in particular.

Completarea datelor de identificare in sectiunea „Inchirieri” a Site-ului nu reprezinta acordul Partilor cu privire la inchirierea unui spatiu comercial in Centrul Comercial HELLO SHOPPING PARK. Orice inchiriere va fi valabila doar daca, in privinta acesteia, s-a incheiat un contract scris intre Client si Proprietar.

Site-ul are ca obiectiv livrarea de informatii precise si actualizate, insa Proprietarul nu poate garanta lipsa oricaror erori sau greseli existente in paginile site-ului. Prin urmare, Proprietarul nu poate fi tinut raspunzator de orice actiunea Utilizatorului, determinate de vizitarea acestui Site ori de informatiile prezente aici.

 

 1. DEFINITII

In cuprinsul prezentului document, care reglementeaza termenii si conditiile aplicabile raporturilor dintre proprietarul  Site-ului si Utilizator, urmatoarele cuvinte prevazute mai jos vor avea urmatoarele intelesuri:

 • SITE = site-ul hellopark.ro si toate subdomeniile/subpaginile acestuia;
 • CONTINUT = toate informatiile de pe Site si subdomeniile acestuia, incluzand, dar nelimitandu-se la: aplicatii web, logo-uri, imagini, reprezentari stilizate, text si/sau continut multimedia prezentat pe Site, informatii si date tehnice/statistice si orice alte metode, proceduri, mijloace tehnice ori mecanisme si inovatii create, dezvoltate si administrate de catre Proprietar;
 • UTILIZATOR = persoana care acceseaza Site-ul sau subdomeniile acestuia, in scop de informare ori de inchiriere a unui spatiu comercial in cadrul HELLO SHOPPING PARK.
 • HELLO SHOPPING PARK = Centru comercial detinut si administrat de catre BEL ROM CINCI S.R.L.;
 • UTILIZARE ABUZIVA = reprezinta utilizarea Site-ului, a subdomeniilor acestuia, intr-o maniera care incalca reglementarile legale in vigoare, uzantele si practicile in domeniu si care reprezinta un risc de afectare a infrastructurii, serviciilor, imaginii, sau produselor oferite de catre Site.

 

 1. CONDITII DE UTILIZARE A SITE-ULUI

BEL ROM CINCI S.R.L., in calitate de proprietar al HELLO SHOPPING PARK si al www.hellopark.ro isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si Termenii si Conditiile de utilizare, fara nicio notificare prealabila. Va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica Termenii si Conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

Site-ul prezinta informatii, oferte, campanii sau noutati furnizate de catre Companiile/Magazinele care au puncte de vanzare in cadrul HELLO SHOPPING PARK.  Toate aceste informatii raman in proprietatea Companiei care le-a furnizat si/sau a Proprietarului Site-ului, neputand fi reproduce fara acordul acestora.

Pentru a fi la curent cu noutatile si informatiile disponibile pe Site si furnizate de Magazine, Utilizatorii au posibilitatea de a-si crea un cont pe Site si de a se inscrie la newsletter, prin furnizarea unei adrese de e-mail valide. Cu toate acestea, utilizatorul are dreptul,  in orice moment, sa solicite dezabonarea de la newsletter prin apasarea butonului “Dezabonare” existent in e-mailul primit ca urmare a inregistrarii in acest sens pe Site.

Informatiile prezentate in orice moment pe Site sunt pur informative, ele putand varia de la un moment la altul, in functie de interesele Proprietarului/Magazinelor care isi prezinta produsele sau serviciile pe Site.

Nicio oferta, acceptare a unei oferte, negociere sau discutie dintre un Utilizator si un reprezentant al Proprietarului/Magazinelor nu va putea fi interpretata ca o vanzare efectiva a unui produs sau serviciu prezentat pe Site.

Site-ul www.hellopark.ro este un site de prezentare ce nu va putea fi in nicio situatie considerat magazin online. Prin urmare, Clientul/Utilizatorul nu are posibilitatea de a achizitiona produse prin intermediul Site-ului ori de a plasa comenzi pentru produsele prezentate de catre Magazine pe Site.

Utilizatorii Site-ului pot trimite comentarii, note, sugestii, idei sau observatii cu privire la continutul si structura Site-ului, respectiv pot adresa intrebari atat timp cat continutul lor nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, ori care afecteaza viata privata, proprietatea intelectuală, sau care dezvolta campanii politice / electorale, solicitari comerciale, scrisori in lant, mass e-mail-uri, sau orice alta forma de spam. Proprietarul isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a indeparta sau edita o astfel de informative transmisa.

 1. INCHIRIEREA UNUI SPATIU IN INCINTA HELLO SHOPPING PARK

Sectiunea „Inchirieri” disponibila pe Site, nu reprezinta o oferta de a inchiria un spatiu comercial in incinta HELLO SHOPPING PARK. Completarea datelor de identificare a Societatilor care doresc incheierea unui contract de inchiriere a unui spatiu din interiorul Complexului Comercial nu reprezinta acordul vreunei Parti pentru inchirierea unei suprafete anume, ci va ramane doar o solicitare de oferta din partea Clientului/Utilizatorului – Persoana Juridica - , in conformitate cu dispozitiile Codului Civil.

Orice prezentari, comunicari, negocieri sau discutii in legatura cu inchirierea unui spatiu in incinta HELLO SHOPPING PARK se vor purta prin mijloacele de comunicare agreate de Proprietar si aduse la cunostinta Clientului/Utilizatorului dupa completarea campurilor din sectiunea„Inchirieri”. In consecinta, prin completarea acestor campuri, Clientul/Utilizatorul isi exprima in mod implicit acceptul de a fi contactat de catre reprezentantii Proprietarului in vederea demararii procedurilor de inchiriere, in conformitate cu regulile si procedurile agreate de catre Proprietar.

 1. ORGANIZAREA UNUI EVENIMENT IN INCINTA HELLO SHOPPING PARK

Completarea datelor personale in sectiunea „Organizeaza un eveniment” disponibila pe Site, nu reprezinta in mod implicit acordul Partilor in vederea organizarii unui eveniment in incinta HELLO SHOPPING PARK, ci va ramane doar o solicitare de oferta din partea Clientului/Utilizatorului Persoana Fizica/Persoana Juridica, in conformitate cu dispozitiile Codului Civil. Prin urmare, Utilizatorul/Clientul isi da in mod implicit acordul pentru a fi contactat de catre reprezentantii Proprietarului in vederea stabilirii detaliilor referitoare la evenimentul solicitat.Incheierea unui Contract va avea loc doar dupa negocierea de catre Parti a elementelor referitoare la eveniment si semnarea de catre acestea a unui Acord in acest sens.

 

 1. TERMENII DE UTILIZARE A NEWSLETTER-ULUI

Abonarea si dezabonarea la newsletter-ul distribuit de Site este gratuita si voluntara, utilizatorul avand oricand posibilitatea de a se dezabona, urmand instructiunile din subsolul fiecarui email.

Proprietarul Site-ului nu poate fi considerat raspunzator pentru eventualele diferente de pret intre produsele prezentate Utilizatorului prin intermediul newsletter-ului si produsele comercializate in Magazinele din incinta HELLO SHOPPING PARK, achizitionarea produselor facandu-se in conformitate cu regulile, campaniile si la preturile stabilite de fiecare Magazin in parte.

Proprietarul isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul oricarui abonat la newsletter, fara o notificare prealabila, daca constata ca Utilizatorul a intreprins actiuni care ar putea fi considerate ca fiind o utilizare abuziva a Site-ului.

 1. DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA

Continutul, asa cum este acesta definit in preambul, apartine in mod exclusiv companiei BEL ROM CINCI S.R.L., fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens. Apartin Proprietarului toate drepturile asupra Site-ului incluzand, dar fara a se limita la: texte, imagini, linii de cod, algoritmi, fotografii, animatii, continut video si/sau audio.

Este interzisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul, utilizarea, alterarea sau modificarea Continutului Site-ului.

 1. CONFIDENTIALITATE

Utilizatorii site-ului au acces liber la orice informative prezentata pe acest Site, fara a fi necesara crearea unui cont de acces ori oferirea catre Proprietar a oricaror detalii de autentificare.

Proprietarul se angajeaza sa nu transmita datele furnizate de utilizatorii site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul comunicarii cu clientii sai, al informarii acestora cu privire la functionarea site-ului, si a unor ofertes peciale si promotii.

Proprietarul nu utilizeaza, vinde, transfera ori transmite catre terti datele de contact oferite de Utilizator prin completarea campurilor aferente inscrierii la newsletter, organizarii unui eveniment sau solicitarii unei oferte in vederea inchirierii unui spatiu comercial in incinta HELLO SHOPPING PARK.

In conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001, Utilizatorii Site-ului au dreptul de a fi informati despre modul in care sunt utilizate datele lor cu caracter personal. De asemenea, acestia au dreptul de a accesa, interveni, de a se opune ori de a solicita stergerea datelor cu caracter personal din orice mediu de stocare, avand in orice situatie posibilitatea de a se adresa justitiei.  Pentru exercitarea acestor drepturi, Clientul poate contacta Proprietarul prin utilizarea adresei din formularul de Contact.  Dreptul de a primi confirmarea din partea Proprietarului, referitoare la procesarea datelor cu caracter personal este gratuit, in limita unei solicitari pe an.

 

 1. POLITICA DE UTILIZARE COOKIE

 

 1. Ce sunt cookie-urile?

Cookie-urile sunt fisiere de mici dimensiuni, formate din litere si numere, care sunt stocate in terminalele Utilizatorului (calculator, telefon, dispozitiv mobil). Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisa de catre un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome) fiind complet “pasiv” (nu contine programe software, virusi sau spyware si nu poate accesa informatiile de pe hard driverul Utilizatorului).

 1. La ce sunt folosite Cookie-urile?

Fisierele de tip Cookie faciliteaza recunoasterea terminalului de pe care Utilizatorul acceseaza Site-ul sau subdomeniile acestuia, asigurandu-i acestuia o prezentare relevanta a Continutului, adaptata preferintelor anterioare a Utilizatorului.

Cookie-urile stocheaza informatii precum preferintele anterioare de navigare, limba, locatie, preferinte de confidentialitate, etc. De asemenea, sunt utilizate in pregatirea unor statistici anonimizate agregate care faciliteaza intelegerea experientei Utilizatorului cu privire la Site, permitand imbunatatirea structurii si continutului lor, excluzand indentificarea personala a Utilizatorului.

 1. Tipuri de Cookie-uri folosite

In interactiunea cu Utilizatorul, Site-ul foloseste cookie-uri de tip “first party cookie”. Cookie-ul first-party stocheaza informatii pentru fiecare pagina noua vizitata pe Site de catre Utilizator. Aceste tipuri de cookie-uri sunt cele mai comune, fiind acceptate de orice browser web.

 1. Cum sunt folosite cookie-urile de catre Site si subdomeniile acestuia?

 

O vizita pe aceste Site-uri poate plasa:

 • Cookie-uri de performanta a Site-ului;
 • Cookie-uri de analiza a vizitatorilor;
 • Cookie-uri de inregistrare;
 • Cookie-uri pentru publicitate;

 

 1. Contin Cookie-urile date personale?

 

Cookie-urile nu solicita date de identificare ale Utilizatorului si, in cele mai multe cazuri, nu pot identifica fiecare Utilizator de internet. Datele personale colectate prin utilizarea Cookie-urilor pot fi colectate doar pentru a facilita anumite functionalitati pentru Utilizator. Astfel de date sunt criptate intr-un mod care face imposibil accesul persoanelor neautorizate la ele.

 

 1. Stergerea Cookie-urilor

In general, o aplicatie folosita pentru accesarea paginilor web permite salvarea Cookie-urilor pe terminal in mod implicit. Aceste setari pot fi schimbate in asa fel incat administrarea automata a Cookie-urilor sa fie blocata de browser-ul web sau Utilizatorul sa fie informat de fiecare data cand Cookie-uri sunt trimise catre terminalul sau.

Puteti gasi informatii complete despre modul de administrare a Cookie-urilor in setarile browser-ului web (ex.: Firefox, Chrome, Internet Explorer, etc.).

 1. Securitate si confidentialitate

Cookie-urile nu sunt virusi si nu se pot duplica pe alte retele pentru a se rula sau replica din nou. Totusi, cookie-urile pot fi folosite in scop negativ, deoarece stocheaza informatii despre preferintele si istoricul de navigare al Utilizatorilor, fie pe un Site specific, cat si pe mai multe alte Site-uri.

Setari cookie pe browsere web:

Internet Explorer

Mozilla Firefox

Google Chrome

Safari

Cookie-uri ale tertilor:http://www.youronlinechoices.com/ro/

 

 1. LEGEA APLICAGILA. LITIGII

Acest Acord varamane in vigoare pana la momentul la care Proprietarul va decide sa il retraga, modifice sau actualizeze, fara a avea nevoie de acordul Utilizatorilor sau fara a fi nevoie de o informare prealabila a acestora.

Termenii si Conditiile subsecvente, precum si toate chestiunile ce implicaProprietarul in legatura cu informatiile, ofertele si serviciile disponibile pe Site, sunt si vor fi guvernate de legea romana. Orice litigiu in legatura cu aceste materii va fi solutionat de instantele competente din Bucuresti.