Sarbatorim 9 ani de cumparaturi la Hello Shopping Park!

Pe 8 Octombrie 2017, Hello Shopping Park aniverseaza 9 ani de la inaugurare, oferind evenimente surpriza dedicate tuturor vizitatorilor. Pe langa premiile si discounturile acordate clientilor, Hello Shopping Park organizeaza o tombola aniversara care se desfășoară atât online, pe www.hellopark.ro, cât și în interiorul centrului comercial. Fiecare client care face cumparaturi de minimum 100 de Lei pe un bon fiscal in perioada 20 Septembrie – 7 Octombrie poate castiga unul din cele 28 de premii aniversare: combine frigorifice, masini de spalat, cuptoare cu microunde, cuptoare cu plita electrica si uscatoare de par.

Programul aniversar incepe duminica, 8 Octombrie 2017, ora 17:30, cand binecunoscuta artista Antonia si indragitul Alex Velea vor sustine un mega concert in parcarea Hello Shopping Park pentru a marca 9 ani de la deschiderea centrului comercial. Tot pe 8 octombrie, vor fi anuntati si norocosii castigatori la Tombola Aniversara.

Tot in pragul aniversarii, Hello Shopping Park gazduieste o expozitie interactiva pentru copii, Wild West  Kids. In perioada 7-31 Octombrie, cei mici sunt asteptati la Hello Shopping Park sa descopere secretele Vestului Salbatic. Participarea este gratuita si se poate face pe www.hellopark.ro sau la 0774 094 375.

Centrul comercial se întinde pe o suprafaţã inchiriabila de 45.000 mp, beneficiind de 1.032 locuri de parcare. Printre chiriaşii centrului comercial se numara retaileri internaţionali şi naţionali precum Auchan, Leroy Merlin, Altex, Elvila, Decathlon, C&A, Proges, Steilmann, Zvon Café sau Topshop.

De la preluarea portofoliului in 2014, Resolute Lar România, societatea care administreaza Hello Shopping Park, s-a concentrat pe crearea unui mix de chiriasi care sa indeplineasca principalele trei cerinte ale oricarui client: cumparaturi de calitate, varietate si divertisment!Hello Shopping Park este administrat de Resolute Lar România, companie specializata in managementul de active imobiliare si consultanta in domeniul imobiliar pentru institutii financiare, fonduri de investitii si institutii bancare.

In 2016, chiriasi precum Decathlon si TXM s-au alaturat protofoliului de clienti Hello Shopping Park.

Resolute Lar este activã în România de peste 8 ani, dezvoltând şi operând o gamã largã de proprietãţi precum centre comerciale, cartiere rezidentiale sau imobile de birouri.

 

Persoana de contact:

Anca Ciuchi

0734.480.115