Sărbătorim 8 ani de Hello Shopping Park

Pe 8 Octombrie 2016, Hello Shopping Park aniverseazã opt ani de la inaugurare, oferind evenimente surprizã dedicate tuturor vizitatorilor. Pe lângã premiile şi discounturile acordate clientilor, Hello Shopping Park va organiza o tombolă cu premii în valoare de 20.000 RON care se desfășoară atât online, pe www.hellopark.ro, cât și în interiorul centrului comercial.

 

Programul aniversar începe sâmbătă, 8 octombrie 2016, la ora 18.00, când cunoscutul DJ Mike Maiden va mixa în centru comercial pentru fani și cumpărători. Mike Maiden este singurul DJ român care a urcat anul acesta pe scena UNTOLD, cel mai mare eveniment muzical de gen, din sud-estul Europei. Cei prezenți în centrul comercial se vor bucura de tortul aniversar și de animatori.

Opt participanți la tombolă vor pleca acasa cu cate un premiu de 2500 RON ce consta in vouchere de cumpărături valabile la magazinele partenere ale centrului comercial Hello Shopping Park. Perioada de înscriere la tombolă este între 20 septembrie și 7 octombrie, iar pe 8 octombrie are loc extragerea norocosilor castigatori.

 

De la preluarea portofoliului in 2014, Resolute Lar România, societatea care administreaza Hello Shopping Park, s-a concentrat pe crearea unui mix de chiriasi care sa indeplineasca principalele trei cerinte ale oricarui client: cumparaturi de calitate, varietate si divertisment!

 

In 2016, chiriasi precum Leroy Merlin, Atti Creative, Passro s-au alaturat protofoliului de clienti Hello Shopping Park, iar urmatorul nume important ce se adauga listei este retailerul de articole sportive, Decathlon.

Centrul comercial se întinde pe o suprafaţã inchiriabila de 45.000 mp, beneficiind de 1.032 locuri de parcare. Printre chiriaşii centrului comercial se numãrã retaileri internaţionali şi naţionali precum Auchan, Leroy Merlin, Altex, Elvila, C&A, Proges, Steilmann, Zvon Café sau Topshop.

 

Hello Shopping Park este administrat de Resolute Lar România, companie specializata in managementul de active imobiliare si consultanta in domeniul imobiliar pentru institutii financiare, fonduri de investitii si institutii bancare.

Resolute Lar este activã în România de peste 8 ani, dezvoltând şi operând o gamã largã de proprietãţi precum centre comerciale, cartiere rezidentiale sau imobile de birouri.

 

 

Persoana de contact:

Anca Ciuchi

0734.480.115