Oferta Sophia

Ofertă propusă de Sophia

Primavara vine la Sophia cu o noua promotie valabila in perioada 1 martie-31 mai 2019. Perdele si draperii din categoria "Final de Colectie" cu discount de 20%, iar manopera perdelelor din aceasta colectie care sunt cusute cu rejansa creion au manopera gratis. Va asteptam!

Sophia

"SOPHIA, home decoration", brand romanesc, nascut in Romania, la Iasi si dezvoltat in 12 ani prin 20 de magazine in Romania si Republica Moldova, va ofera culoarea si lumina ferestrelor tale. 

Datorita participarii noastre la targurile internationale de la Milano, Paris si Londra va oferim permanent colectii noi, caracterizate prin stil si eleganta, mereu in tendinte.

Va asteptam in magazinul nostru pentru a crea impreuna stilul casei tale in armonie cu personalitatea si dorintele tale. Suntem o echipa creativa, cu simt estetic si dornica de a va ajuta cu mici detalii care sa defineasca orice incapere a casei tale.

In magazinul nostru veti gasi perdele si draperii gata confectionate, fete de perna, lenjerii, fete de masa, pleduri, sisteme de prindere, obiecte decorative, magneti, canafi, flori decorative, mobilier din lemn sau fier forjat si multe altele.

Puteti comanda perdelele si draperiile preferate in orice dimensiuni si combinatii.

De asemenea, aveti posibilitatea de a solicita CONSILIERE GRATUITA la domiciliu, prin care veti primi informatii si recomandari competente din partea designer-ului nostru specializat.

Va asteptam cu drag sa personalizam impreuna casa visurilor tale.

Oferte similare de la Sophia