MEN, noul film al lui Alex Garland, este din 9 septembrie la Cinema

Ofertă propusă de Happy Cinema

Distribuit de HAPPYCINEMA®, MEN este un spectacol vizual visceral care “îți va face inima să bată mai repede” (rogerebert.com), un test “Rorschach plin de teroare și depravare” (The Telegraph). Nominalizat la Oscar pentru “Ex Machina”, Alex Garland împinge limitele genului și creează un univers tensionat, unde pericolul pândește de pretutindeni, din exterior și din interior.

MEN poate fi văzut începând cu 9 septembrie în peste 50 de cinematografe din toată țara, în rețelele HAPPYCINEMA®, Cinema City, Cinema One, Marcom, RADEF, la Cineplexx Băneasa, Hollywood Multiplex, Movieplex, Cinema Palace Oradea, Cinema Trivale Pitești și Carpați Sinaia, Cinema Arta Cluj-Napoca și Centrul Cultural Dacia din Bistrița.

Happy Cinema

Cineplexul Happy Cinema este prezent în București, Buzău, Focșani, Alexandria și Bistrița. Happy Cinema Bacău este un cinema pentru întreaga familie, pentru toți cei care îşi doresc să râdă cu poftă, să aibă aventuri care taie respirația sau să trăiască momente de suspans. Happy Cinema Bacău are o capacitate de 451 de locuri în 4 săli 3D ultramoderne, dotate integral cu proiectoare laser.