Noaptea Alba a Filmelor Mari

Sâmbătă, 22 Februarie, la Happy Cinema Bacău din incinta Hello Shopping Park este Noaptea Albă a Prețurilor Mici. Spectatorii se pot bucura de cele mai noi filme, comedii, filme de acțiune sau horror până la ora 3 noaptea la un preț special de 10 lei/bilet pentru orice film programat după ora 22:00.

 

Programul include 7 filme pentru toate gusturile:

 

MIAMI BICI

O comedie savuroasă cu Matei Dima (BRomania), Codin Maticiuc și Florin Piersic Jr. despre doi tineri care merg la Miami pentru a trăi atât Visul american cât și visul românesc de a îmbogăți rapid.

Trailer: https://bit.ly/2SFHFtB

 

PARAZIT

Câștigător al premiului Oscar pentru Cel mai bun film și Cel mai bun regizor în 2020, Parasite este o comedie neagră cu accente de thriller ce descrie violența generată de inegalitățile sociale.

Trailer: https://bit.ly/2uzkklk

 

 

FIICELE DOCTORULUI MARCH

O poveste de dragoste plasată în perioada Războiului Civil American, avându-I în distribuție pe Meryl Streep, Saoirse Ronan, Emma Watson și Timothée Chalamet.

Trailer: https://bit.ly/2UJIvYV

 

 

INSULA FANTEZIILOR

Domnul Roarke le îndeplinește toate dorințele oaspeților săi de pe o insula tropicală. Dar când fanteziile devin realitate, aceștia trebuie să se lupte pentru a scăpa cu viață.

Trailer: https://bit.ly/2SJmjez

 

 

 

PĂSĂRI DE PRADĂ ȘI FANTASTICA HARLEY QUINN

După ce drumurile ei și a lui Joker se despart, Harley Quinn face echipă cu super-eroii Black Canary, Huntress și Renee Montoya pentru a o salva pe o tânără fată din mâinile unui temut criminal.

Trailer: https://bit.ly/2HmPA9Y

 

GANGSTERI CU STIL

Cel mai recent film al lui Guy Ritchie, avându-i în distribuție pe Matthew McConaughey, Colin Farrell și Hugh Grant.

Trailer:            https://bit.ly/2ONRy7q

 

BĂIEȚI RĂI PE VIAȚĂ

Marcus Burnett (Martin Lawrence) este acum inspector de poliție în timp ce Mike Lowery (Will Smith) trece prin criza vârstei mijlocii. Cei doi detectivi fac din nou echipă când un mercenar albanez, căruia i-au ucis fratele, le promite un bonus important.

Trailer: https://bit.ly/2OQoGLH

 

Biletele se pot achiziționa de la casa de bilete Happy Cinema Bacău sau online pe www.happycinema.ro

Vizitează-ne și pe Facebook (@HappyCinemaBacau) pentru a fi la curent cu cele mai noi filme și cele mai bune oferte.