Classy Film Festival

Între 10-13 iunie 2021 are loc prima ediție Classy Film Festival, dedicat producțiilor clasice, cult și retro. Festivalul se desfășoară la Happy Cinema București, H..

Află mai multe

Copilărești și te distrezi la Auchan de 1 iunie

Copilărești și te distrezi la Auchan de 1 iunie. Suplimentar, clientii vor beneficia de un bonus de 20% pe card la achizitia produselor textile copii si bebe cu cardul d..

Află mai multe

Program Paste

Cu ocazia Sarbatorilor Pascale, avem un program special de functionare. Va asteptam la cumparaturi!

Află mai multe

Un nou magazin Sinsay se deschide la Hello Shopping Park

Da, da, ai citit bine! Un nou magazin Sinsay se deschide în Bacău - de data aceasta în Hello Shopping Park Vino să te bucuri cu noi de prețurile mici și cele m..

Află mai multe

MyCLUB Auchan

La Auchan a inceput sezonul surprizelor. Incepe acum sa folosesti cardul de membru la cumparaturi si poti castiga prin tragere la sorti! Mai multe detalii aici: https://romania...

Află mai multe

Campanie Auchan

Rămâi alături de noi, pe toate canalele, să vezi cine îți aduce veștile bune de la Auchan! Și… vestitorii ca vestitorii, dar stai aproape să vezi veșt..

Află mai multe

Cumparaturi Romanesti cu Dragoste

In perioada 24 februarie – 2 martie 2021, Auchan își invită clienții să adauge în coșurile de cumpărături produse de la peste 30 de mărci emblematice r..

Află mai multe

Sarabatoarea Iubirii la Auchan

Mă iubește, nu mă iubește…Mă-ndrăgește, nu mă-ndrăgește…Până pe 9 martie, noi, in magazinele Auchan și pe auchan.ro , sărbătorim iubirea! Pe al..

Află mai multe

Pachete promotionale Auchan

La Auchan ai super avantaje! Pana pe 16 februarie, ai super pachete cu avantaje!Vino pe aleea centrală din magazinul nostru și profită de super combinații câștigătoa..

Află mai multe

Targul de Cafea si Ceai

A început cel mai mare târg de cafea și ceai din Auchan, cu peste 350 de articole la raft și online!Până pe 9 februarie 2021, hipermarketurile Auchan găzdu..

Află mai multe