Targul de Cafea si Ceai

A început cel mai mare târg de cafea și ceai din Auchan, cu peste 350 de articole la raft și online!Până pe 9 februarie 2021, hipermarketurile Auchan găzdu..

Află mai multe

Mos Craciun vine la Hapciu!

Intră în direct cu Moșul, citește-i scrisorica și un cadou va fi al tău!Jocuri, concursuri și multe alte surprize îți sunt oferite de Hapciu și Crăciunița ..

Află mai multe

Program Auchan de sarbatori

Hypermarketul Auchan va asteapta cu un program special de sarbatori la cumparaturi!

Află mai multe

Oferta Kids by Auchan

Vin sărbătorile, vino la Kids by Auchan și pregătește cadourile pentru cei mici! Între 1 și 7 decembrie ai 20% reducere la toate produsele! Îmbracaminte, &ic..

Află mai multe

Program Sarbatori Iarna

Cu ocazia sarbatorilor de iarna, avem un program special de functionare. Va asteptam la cumparaturi!

Află mai multe

Parada Marcilor Romanesti la Auchan

La Auchan, susținem și sărbătorim mărcile autentice românești, cu istorie, care ne bucură prin prezența lor de zeci de ani. Astfel, cu ocazia zilei de 1 decembrie,..

Află mai multe

Noul program Auchan hypermarket!

Noul program Auchan hypermarket!

Află mai multe

Black Friday la Auchan

Până pe 17 noiembrie, Black Friday e zi de zi la Auchan! Super prețuri, super cumpărături, super Black Friday! Descopera in magazine sau pe auchan.ro re..

Află mai multe

Irina Rimes la Happy Cinema

CONCURS! Vino să o vezi pe Irina Rimes la Happy Cinema din Hello Shopping Park. Dă TAG unui prieten sau unei prietene cu care vrei să vii la concertul sus..

Află mai multe

Curatenie de toamna/iarna

Se apropie sărbătorile, așa că trebuie să le întâmpinăm cum se cuvine: cu o casă curată, plină de lumina și căldură, astfel încât să ne pute..

Află mai multe