Castigatorii Tombolei Aniversare

Ne face o deosebita placere sa va anuntam cei 10 castigatori ai Tombolei Aniversare "10 ani de Hello Shopping Park iti aduc 10 excursii la Therme Bucuresti!"

Află mai multe

La multi ani si viata se schimba!

Marea Aniversare Auchan – 12 ani de prețuri îmblânzite!În perioada 3 – 23 octombrie 2018, te așteptăm într-o atmosferă de sărbătoare ș..

Află mai multe

Marea deschidere Noriel

Maine 9 August, incepand cu ora 10:00, va asteptam cu mic cu mare la deschiderea noului magazin Noriel din Hello Shopping Park Bacau! Va asteptam sa ne vizitati si sa ..

Află mai multe

Reduceri de până la 70% în limita stocurilor disponibile!

Prinde valul de reduceri din această vara și beneficiază de prețuri imbatabile la o gama variată de produse. Până pe 31 iulie te invităm să descoperi în maga..

Află mai multe

Targul de bere de la Auchan!

În acest an bucură-te de bere și fotbal la parada gusturilor de beri și a celor mai îndrăgite branduri naționale și internaționale. Peste 350 de sortimente de..

Află mai multe

Campionatul de premii Auchan

Știm că ești suporter pasionat și te pregătești să îți susții echipa favorită la Campionatul Mondial, așa că avem un concurs cu miză pentru tine!Cumpără din..

Află mai multe

De 1 iunie, sărbătorim și redescoperim împreună universul magic al copilăriei!

Ne pregătim de 1 iunie, sărbătoarea tuturor copiilor, cu surprize și cadouri pentru toate vârstele! Între 23 mai și 5 iunie, vă așteptăm pe aleile centrale a..

Află mai multe

Reinventăm împreună mobilitatea urbană

Vino în magazinul Auchan, între 25 aprilie și 8 mai, și alege-ți din oferta noastră mijlocul de deplasare care ți se portriveste. Vei găsi la noi mai multe mod..

Află mai multe

Universul bebelusilor la Auchan

Până pe 24 aprilie, Auchan transformă aleea centrală a magazinului în universul bebelușilor! Fie că sunteți proaspeți sau viitori părinți ori bunici, am pre..

Află mai multe

Paste fericit!

Hello Shopping Park ureaza tuturor clientilor un Paste fericit si luminos alaturi de cei dragi!

Află mai multe