Targ de Bere la Auchan

Târgul de bere Auchan, ajuns la a zecea ediție, se pregătește să aducă în platouri, și anul acesta, Berea - actorul principal, experiența premium și bună di..

Află mai multe

Auchan...si viata se schimba!

Bauturi racoritoare pentru un plus de energie! Incearca-le pe toate in magazinul Auchan!  

Află mai multe

Magazin Gerovital in Hello Shopping Park

Din 6 iunie vă așteptăm în noul magazin din Hello Shopping Park să testați cele mai iubite produse Gerovital!

Află mai multe

Ziua Copilului la Auchan

Impreuna sarbatorim copilaria si pregatim cadourile de 1 iunie! Ne pregătim de 1 iunie, sărbătoarea tuturor copiilor, cu surprize și cadouri pentru toate vârstele! In..

Află mai multe

Marea redeschidere JYSK Hello Shopping Park Bacau

Te așteptăm joi, 16 mai, ora 8:00, în noul magazin JYSK din Hello Shopping Park Bacău, să sărbătorim redeschiderea noului magazin JYSK din Bacău și să bem o cafea..

Află mai multe

Program Paste

Cu ocazia sarbatorilor de Paste, Hello Shopping Park si hipermarketul Auchan au un program special de functionare. Va asteptam la cumparaturi!

Află mai multe

Deschidere Magazin Leonardo in incinta Hello Shopping Park

Ne bucurăm să anunțăm extinderea rețelei de magazine Leonardo și la nivelul municipiului Bacău. Un colectiv plin de entuziasm, dedicat brand-ului nostru și clienț..

Află mai multe

Sarbatoarea Pastelui la Auchan

Sărbătoarea Paștelui se apropie, iar Auchan vine în ajutorul pregătirilor, cu tot ce ai nevoie pentru a întâmpină bucuria Sărbătorii așa cum se cuvine:..

Află mai multe

Pachetul fresh al casei tale la Auchan

O casa primitoare este o casa curata. Si pentru ca prospetimea primaverii sa ajunga in casa ta, venim in intampinarea gospodinelor cu produse de ingrijire a casei si curatenie! ..

Află mai multe

Universul bebelusilor la Auchan

Auchan transformă aleea centrala a magazinelor sale, pana pe 26 martie, în universul bebelușilor! Fie că sunteți proaspeti sau viitori părinți ori bunici, am pregăt..

Află mai multe