Ziua Copilului la Auchan

Impreuna sarbatorim copilaria si pregatim cadourile de 1 iunie! Ne pregătim de 1 iunie, sărbătoarea tuturor copiilor, cu surprize și cadouri pentru toate vârstele! In..

Află mai multe

Marea redeschidere JYSK Hello Shopping Park Bacau

Te așteptăm joi, 16 mai, ora 8:00, în noul magazin JYSK din Hello Shopping Park Bacău, să sărbătorim redeschiderea noului magazin JYSK din Bacău și să bem o cafea..

Află mai multe

Program Paste

Cu ocazia sarbatorilor de Paste, Hello Shopping Park si hipermarketul Auchan au un program special de functionare. Va asteptam la cumparaturi!

Află mai multe

Deschidere Magazin Leonardo in incinta Hello Shopping Park

Ne bucurăm să anunțăm extinderea rețelei de magazine Leonardo și la nivelul municipiului Bacău. Un colectiv plin de entuziasm, dedicat brand-ului nostru și clienț..

Află mai multe

Sarbatoarea Pastelui la Auchan

Sărbătoarea Paștelui se apropie, iar Auchan vine în ajutorul pregătirilor, cu tot ce ai nevoie pentru a întâmpină bucuria Sărbătorii așa cum se cuvine:..

Află mai multe

Pachetul fresh al casei tale la Auchan

O casa primitoare este o casa curata. Si pentru ca prospetimea primaverii sa ajunga in casa ta, venim in intampinarea gospodinelor cu produse de ingrijire a casei si curatenie! ..

Află mai multe

Universul bebelusilor la Auchan

Auchan transformă aleea centrala a magazinelor sale, pana pe 26 martie, în universul bebelușilor! Fie că sunteți proaspeti sau viitori părinți ori bunici, am pregăt..

Află mai multe

Turneul Adunare pentru miscare

Ești gata?Adunare pentru Mișcare pleacă in turneu!Madalina Predoi și Flavius Predoi, cei doi antrenori de la HomeTraining.Tv, vin pe 3 martie în magazinul Decathlon di..

Află mai multe

5 minute de muzica clasica

“Ascultă 5 minute de muzică clasică”, între 1-31 martie, în spații neconvenționale din întreaga țară  Să asculți muzică clasică la..

Află mai multe

Sarbatoarea Femeii

Ne apropiem de una dintre cele mai frumoase perioade ale anului – prima săptămâna a lunii martie, în care toată atenția se îndreaptă către femeile ..

Află mai multe