Campanie Craciun Auchan

Magazinele Auchan au îmbrăcat haine de sărbătoare și vă așteaptă să descoperiți sutele de jucării, dulciuri și decorațiuni dedicate sărbătorilor de iarnă.

Află mai multe

De Halloween, Happy Cinema bag frica-n prețul filmelor

Anul acesta, de Halloween, Happy Cinema a pregătit o ofertă specială pentru filmele tematice. Nu lăsa gândurile să te bântuie, vino la Happy Cinema în He..

Află mai multe

Să înceapă sărbătoarea Auchan!

Să înceapă sărbătoarea Auchan! Pentru a marca împlinirea a 15 ani de activitate, Auchan vă invită în magazine și online, pe auchan.ro, să vă..

Află mai multe

Ursul pacalit de vulpe

Hai și tu! Info și bilete:https://teatrulacinema.ro/ursul-pacalit-de-vulpe/ Un spectacol proiectat pe marele ecran în cadrul campaniei ,,Hai la teatru în orașul ..

Află mai multe

Targul de vinuri

Marele Târg de vinuri a început! Te așteptăm cu peste 300 de sortimente de vinuri, etichete de la peste 40 de crame românești, precum și cu o gamă largă..

Află mai multe

Sarbatoarea Recoltei

Rodul toamnei pentru cămara ta! Fructe și legume de sezon, gem și dulceață, dar și accesorii pentru conservare sunt disponibile în hipermarketurile Auchan și online..

Află mai multe

Promotie Happy Cinema

Happy Cinema alungă melancolia care ne încearcă la sfârșit de vară și ne invita cu familia la film, ceea ce înseamnă că putem merge la cinema cu doar 11..

Află mai multe

Pup-o, mă! 2 - Mireasa Nebună

„Pup-o, mă! 2 - Mireasa Nebună”, cea de-a doua parte a filmului „Pup-o, mă!”, va fi prezentat în avanpremieră specială la Happy Cinema Bacă..

Află mai multe

Targ de Bere

Cea mai tare echipă de beri artizanale românești avem Promoții avem Super distracție avem Fotbal aveeem Ce să mai, te așteptăm și pe tine la Târgul de ..

Află mai multe

Classy Film Festival

Între 10-13 iunie 2021 are loc prima ediție Classy Film Festival, dedicat producțiilor clasice, cult și retro. Festivalul se desfășoară la Happy Cinema București, H..

Află mai multe