Un nou magazin Sinsay se deschide la Hello Shopping Park

Da, da, ai citit bine! Un nou magazin Sinsay se deschide în Bacău - de data aceasta în Hello Shopping Park Vino să te bucuri cu noi de prețurile mici și cele m..

Află mai multe

MyCLUB Auchan

La Auchan a inceput sezonul surprizelor. Incepe acum sa folosesti cardul de membru la cumparaturi si poti castiga prin tragere la sorti! Mai multe detalii aici: https://romania...

Află mai multe

Campanie Auchan

Rămâi alături de noi, pe toate canalele, să vezi cine îți aduce veștile bune de la Auchan! Și… vestitorii ca vestitorii, dar stai aproape să vezi veșt..

Află mai multe

Cumparaturi Romanesti cu Dragoste

In perioada 24 februarie – 2 martie 2021, Auchan își invită clienții să adauge în coșurile de cumpărături produse de la peste 30 de mărci emblematice r..

Află mai multe

Sarabatoarea Iubirii la Auchan

Mă iubește, nu mă iubește…Mă-ndrăgește, nu mă-ndrăgește…Până pe 9 martie, noi, in magazinele Auchan și pe auchan.ro , sărbătorim iubirea! Pe al..

Află mai multe

Pachete promotionale Auchan

La Auchan ai super avantaje! Pana pe 16 februarie, ai super pachete cu avantaje!Vino pe aleea centrală din magazinul nostru și profită de super combinații câștigătoa..

Află mai multe

Targul de Cafea si Ceai

A început cel mai mare târg de cafea și ceai din Auchan, cu peste 350 de articole la raft și online!Până pe 9 februarie 2021, hipermarketurile Auchan găzdu..

Află mai multe

Mos Craciun vine la Hapciu!

Intră în direct cu Moșul, citește-i scrisorica și un cadou va fi al tău!Jocuri, concursuri și multe alte surprize îți sunt oferite de Hapciu și Crăciunița ..

Află mai multe

Program Auchan de sarbatori

Hypermarketul Auchan va asteapta cu un program special de sarbatori la cumparaturi!

Află mai multe

Oferta Kids by Auchan

Vin sărbătorile, vino la Kids by Auchan și pregătește cadourile pentru cei mici! Între 1 și 7 decembrie ai 20% reducere la toate produsele! Îmbracaminte, &ic..

Află mai multe