Kenadamania cucereste Romania!

Kendamania cucerește România! Sambata, 7 Octombrie, va asteptam la Auchan Bacau începând cu ora 15:00, pentru înscrierile la Turneul National Kendama!

Află mai multe

Ajutam Romania sa respire!

Ajutam Romania sa respire!Cu ocazia implinirii a 11 ani de la deschiderea primului hipermarket din Romania, Auchan lansează a doua editie a campaniei de responsabilitate social..

Află mai multe

Au inceput reducerile de vara, de pana la 50%!

Pana pe 8 august 2017, hipermarketurile Auchan te asteapta cu sute de reduceri pana la 50%, la produse textile din colectia de vara pentru adulti, copii si bebelusi, menaj, elec..

Află mai multe

Renovezi, amenajezi, improspatezi la Auchan!

Pe vreme frumoasa parca totul merge mai usor si este chiar momentul potrivit sa iti reimprospatezi casa. Asa ca, daca ai nevoie de vopsea de vreun anumit tip, de emailuri, lacur..

Află mai multe

Decathlon te provoaca la o sesiune de distractie „oxelică”!

Decathlon Bacău lansează o nouă provocare! Descoperă ce surprize ne pregăteşte Oxelo Box pe 7 şi 8 Iulie orele 15:30 în parcarea Hello Shopping Park.Te provoc..

Află mai multe

Targ de Bere Auchan

Marele Targ de bere Auchan 2017, Editia a VIII-a, a inceput! Blonda, bruna, rosie, craft, nepasteurizata, nefiltrata, aromatizata, pentru cocktail sau de abație? Noroc sa va fi..

Află mai multe

Leroy Merlin Bacau implineste 1 AN!

Leroy Merlin Bacau implineste 1 AN!Vino sa petrecem impreuna pe 26, 27 si 28 MAI!Te asteptam cu premii, concursuri si tort!

Află mai multe

Universul bebelusilor

Auchan transformă aleea centrala a magazinelor sale, pana pe 2 mai, în Universul Bebelușilor! Fie că sunteți proaspeti sau viitori părinți ori bunici, am pregătit p..

Află mai multe

Program Paste

Cu ocazia Sarbatorilor Pascale, Hello Shopping Park si hipermarketul Auchan au un program special de functionare. Va asteptam la cumparaturi!

Află mai multe

Paste Fericit cu bucurie sarbatorit!

Sarbatoarea Pastelui se apropie, iar Auchan vine in ajutorul pregatirilor, cu tot ce ai nevoie pentru a intampina bucuria Invierii asa cum se cuvine: de la ciocolata si figurine..

Află mai multe