Zile estivale la Auchan

Pana pe 18 august va asteptam in magazinele Auchan cu o selecție fresh de băuturi perfecte pentru vara si reduceri la articolele de sezon: plaja & gonflabile, ju..

Află mai multe

Marile reduceri de vara Auchan

Marile reduceri de vară încep la Auchan din 22 iulie! Între 22 iulie și 4 august, ai sssssuper si ssssuper reduceri la ssssute si sssuute de produse.Până la..

Află mai multe

Reduceri de vacanta!

Reduceri de vacanta!-20% reducere in acest weekend,17-19 iulie, la articole de sezon.In acest weekend, incepand de vineri 17 iulie si pana duminica 19 iulie, hipermarketurile Au..

Află mai multe

In luna iulie, premiile sunt pe val la Hello Shopping Park!

In luna iulie, premiile sunt pe val la Hello Shopping Park!  In fiecare vineri, intra pe pagina noastra de facebook https://www.facebook.com/helloshoppingpark/, raspu..

Află mai multe

Din 2 iulie Kids by Auchan in Hello Shopping Park

Pe 2 iulie hai la deschiderea magazinului Kids by Auchan în incinta Hello Shopping Park împreună cu cei mici! Vă așteaptă un univers colorat pentru bebe și copi..

Află mai multe

Targul de bere Auchan – Editia a XI-a, 1-21 iulie 2020

Incepand de astazi, hipermarketurile Auchan Romania deschid Editia a XI-a a Targului de bere Auchan. Pe aleea centrala a magazinelor, am adus si in acest an, peste 300 de sorti..

Află mai multe

Va asteptam la Curatatoria Saten din Hello Shopping Park!

Utilizăm cea mai inovativă tehnologie de curățare, igienizare, dezinfectare şi întreținere a textilelor, 100% ECOLOGICĂ — Saten - Curatatorie Bacau.Va as..

Află mai multe

-20% REDUCERE in acest weekend, 19-21 iunie la Auchan

-20% REDUCERE in acest weekend, 19-21 iunie, la produse de sezonIn acest weekend, incepand de vineri 19 iunie si pana duminica 21 iunie, hipermarketurile Auchan va asteapta cu -..

Află mai multe

-70% reducere la C&A

Chiar dacă nu v-ați făcut încă planurile de vacanță, un lucru e sigur: garderoba de vară trebuie înnoită! Magazinul C&A @ Hello Shopping Park vă așteap..

Află mai multe

Ne revedem pe 15 Iunie la Hello Shopping Park!

Dragii nostri, incepand de luni, 15 Iunie, va asteptam cu drag la cumparaturi in Hello Shopping Park! Magazinele se vor redeschide in program normal, 9:00-21:00. Pentru sigurant..

Află mai multe