Irina Rimes la Happy Cinema

CONCURS! Vino să o vezi pe Irina Rimes la Happy Cinema din Hello Shopping Park. Dă TAG unui prieten sau unei prietene cu care vrei să vii la concertul sus..

Află mai multe

Auchan app

Bucura-te de un nou mod de a face cumparaturile cu aplicația de mobil Auchan si ai toate produsele in palma ta. Cu ce te poate ajuta aceasta aplicatie? Iti poti crea un cont ..

Află mai multe

Mopul electric FC 3 Cordless la Karcher

Inlocuieste mopul clasic cu FC 3 Cordless si bucura-te de podele impecabile! 

Află mai multe

Promotia toamna-iarna la Karcher

Profita de promotia toamna-iarna din magazinul Karcher din incinta Hello Shopping Park!

Află mai multe

Avanpremiera TROLII DESCOPERĂ LUMEA

Pe 10 și 11 octombrie ai parte de cea mai veselă bătălie muzicală din istorie! Vino la avanpremiera TROLII DESCOPERĂ LUMEA! Ne găsești în Hello Shopping Park..

Află mai multe

Marea Aniversare Auchan #14

La 14 ani de Auchan, te invităm la Marea Aniversare în magazine și pe auchan.ro să sărbătorim cu: • Mii de prețuri aniversare și oferte speciale • Marea..

Află mai multe

Auchan App

Bucura-te de un nou mod de a face cumparaturile cu aplicația de mobil Auchan si ai toate produsele in palma ta.Cu ce te poate ajuta aceasta aplicatie?Iti poti crea un cont si p..

Află mai multe

Trocathlon

Echipamentul tău sportiv merită o a doua șansă. Dacă bicicleta care te-a purtat pe cele mai frumoase trasee este în stare bună și ți-ai dori să o înlocuieș..

Află mai multe

CONCURS CCC “ALL DAY ACTIVE”

CONCURS CCC “ALL DAY ACTIVE”Vino în magazinul CCC!Cumpără de minimum 350 de lei, în perioada 17 septembrie – 1 octombrie.Poți câștiga MAR..

Află mai multe

Targ de Vinuri la Auchan

În perioada 16-29 septembrie 2020, hipermarketurile Auchan găzduiesc cea de-a XII-a ediție a Târgului de Vinuri. Anul acesta, evenimentul reunește peste 300 de so..

Află mai multe