Mega distracție aniversară la Hello Shopping Park!

Pe 8 octombrie 2014, Hello Shopping Park aniverseazã şase ani de la inaugurare, oferind evenimente surprizã dedicate tuturor vizitatorilor. Pe lângã premiile şi discounturile acordate cumpãrãtorilor, momentul de maximã atracţie este concertul de sâmbãtã, 11 octombrie 2014, din Hello Shopping Park, unde bãcãuanii sunt invitaţi sã participe începând cu ora 19.00 la sãrbãtoare alãturi de trei vedete cunoscute: Puya, Xonia şi Dorian (Lala Band). De asemenea, cei mici sunt asteptaţi tot pe 11 octombrie 2014, de la ora 11.00, alãturi de pãrinţi, pentru a câstiga numeroase premii şi pentru a participa la concursurile şi atelierele pregãtite special pentru ei. Pe tot parcursul zilei, copiii se vor bucura de popcorn gratuit, la fel şi adulţii, pe baza bonului fiscal de cumpãrãturi.

Ziua aniversarã va începe la Hello Shopping Park la ora 11.00, cu facepainting pentru cei mici, şi va continua cu atelierul de modelaj de baloane, spectacol de marionete, concursuri cu premii pentru mãmici şi concursuri cu premii pentru tãtici, secretele magiei, concurs cu premii pentru copii, Sãritura iepurasului şi Ghiozdanul nãzdrãvan, poveşti şoptite de un actor, şcoala de desen şi concertele celor trei vedete, Dorian Popa, Xonia şi Puya, urmate de sesiunea de autografe.

„La fiecare eveniment organizat de Hello Shopping Park, alãturi de cumpãrãturi din magazine atractive pe suprafeţe mari încercãm sã oferim bãcãuanilor şi evenimente pentru întreaga familie. De şase ani, centrul nostru comercial reprezintã o destinaţie de  distracţie  pentru familii, copii şi tineri, care urmãresc sã se bucure de cumpãrãturi cu fiecare ocazie”, a declarat Gabriela Burcea, Center Manager al Hello Shopping Park.

Centrul comercial se întinde pe o suprafaţã de 105.000 mp, parcul ocupând 45,000 mp suprafaţã închiriabilã şi având 1400 locuri de parcare, din care hypermarketul Auchan are o suprafaţã de 13,000 de metri pãtraţi. Printre chiriaşii centrului comercial se numãrã retaileri internaţionali şi naţionali printre care C&A, Altex, Elvila, Steilmann, Leonardo, House of Art, Germanos, Orange Shop, Top Shop. De asemenea, din noiembrie 2014 încã trei noi magazine ancorã îşi vor deschide porţile: retailerul international de mobilã şi decoratiuni JYSK împreunã cu retailerii naţionali San Francisco Outlet şi Stock House, acestea urmând a ocupa o suprafaţã totalã de 3,500 metri pãtraţi.

Hello Shopping Park este administrat de Resolute Lar România, lider în managementul specializat de bunuri imobiliare deţinute de instituţii financiare şi expuneri de credit imobiliar în România.

Resolute Lar este activã în România de peste 6 ani, dezvoltând şi operând o gamã largã de proprietãţi, având o vastã experienţã în gestionarea garanţiilor imobiliare ataşate creditelor, atât în România cât şi pe plan internaţional.

Persoana de contact:
Andra Leahu – Specialist Marketing
andra.leahu@belromcinci.ro
0734 480115