Leroy Merlin

Shopping

LEROY MERLIN inseamna magazinul de bricolaj care-ți oferă prețuri mici și soluții de amenajare complete pentru căminul tău. Magazinul LEROY MERLIN se întinde pe o suprafață de 12.000 mp si beneficiază de serviciul drive in, dispus pe o suprafață de 3.700 mp. Programul magazinului este de luni până sâmbătă între orele 07:00 – 21:00 și duminică între orele 09:00 – 20:00.

Ca în fiecare magazin LEROY MERLIN clienții vor putea găsi o gamă variată de produse de calitate, la prețuri mici, pentru bricolaj, construcții, decorațiuni și grădinărit. Cele peste 25.000 de articole din magazinul LEROY MERLIN Bacău, au prețurile adaptate la puterea de cumpărare a tuturor categoriilor de clienți, astfel încât fiecare să poată avea acces la cele mai bune soluții pentru amenajarea, reamenajarea sau construirea locuinței și a grădinii.

Magazinul LEROY MERLIN Bacău ofera clienților săi servicii de livrare marfa, post vânzare, finanțare, debitare lemn, rambursare 2xdiferenta, mixarea vopselei, închiriere unelte și posibilitatea de a returna marfa în termen de 90 de zile de la cumparare. Clienții beneficiaza, ca și în restul unităților LEROY MERLIN, de consiliere specializată și personalizată pentru achiziționarea produselor dorite, astfel încât fiecare să primească cele mai bune soluții adaptate nevoilor și bugetului său.

Pentru detalii despre catalogul lunii octombrie Leroy Merlin, accesati: http://catalog.leroymerlin.ro/catalog-leroy-merlin-octombrie-2016/page/1


Noutăți de la Leroy Merlin

Leroy Merlin Bacau implineste 1 AN!Leroy Merlin Bacau implineste 1 AN!Vino sa petrecem impreuna pe 26, 27 si 28 MAI!Te asteptam cu premii, concursu..


Află mai multe