Hercule

Food & Leisure

Suntem o echipă prietenoasă și deschisă la toate sugestiile și recomandările tale, de aceea asteptăm cu nerabdare să ne povestești care este impresia ta după ce ne-ai vizitat locațiile. Ne-ai face un imens serviciu să ne spui ce trebuie să corectăm. Am fi foarte încantați să revii în restaurantele noastre și să ne bucurăm împreună de o masă copioasă, o muzică tradițională grecească și de o atmosferă caldă și primitoare.

Hercule este un concept de restaurant cu specific grecesc. Sosul de bază tzatziki este după o rețetă originală 100% din Grecia, carnea tip Gyros de porc este de cea mai bună calitate iar pita este rumenită exact ca în insula Creta. Avem și carne de pui cu legume iar în curand vom implementa și carnea de curcan. Iți oferim garanția unor bucatării unde curațenia reprezintă un factor esențial, te asigurăm că punem accent pe calitate și prospețime și făcem tot posibilul că serviciile noastre să fie cât mai bune, iar angajații nostri cât mai prietenoși.

Dacă iubești mâncarea grecească și atmosfera specifică zonei mediteraniene, te așteptăm cu multă dragoste în restaurantele Hercule.

Echipa Hercule iți multumește!

Program:
Luni-vineri:10:00 - 23:00
Sâmbătă:10:00 - 23:00
Duminică:10:00 - 23:00