Humana

Shopping

Humana People to People este o retea de organizatii non profit din Europa, nordul Americii, Africa, Asia si America latina, toate lucrand in domeniul solidaritatii, cooperari si devoltarii internationale.
Humana People to People a fost creata cu dorinta de a lupta impotriva colonialismului si separatismului din anii ’70. Dupa ce ultimele tarii din sudul Africii si-au castigat independenta si, mai tarziu, dupa ce separatismul a fost inlaturat, Humana People to People a continuat sa contribuie la imbunatatirea stadardului de viata al oamenilor.
Dupa sfarsitul conflictului impotriva separatismului in 1994, a devenit clar ca lupta pentru dezvoltare impreuna cu oamenii saraci din intreaga lume devenea noul tel dupa combaterea colonialismului si separatismului.
Humana People to People este fondat pe Solidaritatea Umana, cu o profunda atitudine umar la umar pentru oamenii care au nevoie. Humana People to People lucreaza impreuna cu oamenii pentru combaterea problemelor importante pentru umanitate, precum educatia, serviciile sanitare, asigurarea hranei, mediu inconjurator, ajutorarea copiilor defavorizati si problemele financiare.
Humana People to People lucreaza impreuna cu guvernele si locuitorii tarilor unde activeaza. Deseori proiectele de dezvoltare se regasesc in arii rurale unde majoritatea oamenilor traiesc, in tarile unde Humana People to People lucreaza.
Organizatiile din cadrul Humana People to People sunt parte din retea nationala in tarile unde acestea au sediul, iar proiectele sunt parte integranta din comunitatile unde acestea au loc. Liderii proiectelor si staff-ul acestora apartin acestor comunitati pe care le deservesc.
De la inceputul lui 2010, 35 de organizatii independente de ajutorare si dezvoltare fac parte din “Federatia Asociatiilor afiliate la Miscarea Internationala Humana People to People” , cu activitati in 43 de tari de pe 5 continente.