Consig RCA

Servicii

Daw Management Broker de Asigurare este o companie în continuă dinamică, iar cu fiecare zi pe care o parcurgem, ne dorim să fim mai aproape de clienţi, oferindu-le servicii prompte şi de calitate. Am urcat pe Locul 6 in Clasamentul primilor 10 brokeri din România, acest fapt obligându-ne să fim şi mai buni, mai prompţi, mai eficienti, mai aproape de clienţii şi colaboratorii care ne-au acordat încrederea lor.
Cu peste 100 unităţi teritoriale în toată ţara, oferind o gama largă de asigurări generale, de viaţă şi de sănătate datorită parteneriatelor încheiate cu toţi asiguratorii de pe piaţă,: Allianz Tiriac, Asirom, City Insurance, Credit Europe, Groupama, Generali, Gothaer, Omniasig, Uniqa, Euroins, oferind astfel clienţilor posibilitatea de a alege cea mai bună oferta de pe piaţă.
Daw Management Broker de Asigurare oferă asigurări şi consultanţă în domeniul asigurărilor, prin oameni de specialitate, cu vechime, experienţă şi calificare în acest domeniu conform normelor ASF.
Satisfacţia clienților şi înalta calitate a serviciilor este preocuparea noastră permanentă, motiv pentru care flexibilitatea, profesionalismul şi încrederea sunt caracteristici ale echipei noastre. Nivelul de satisfacţie al clienţilor noştri este foarte ridicat, standardele profesionale pe care le respectă membrii echipei noastre fiind dintre cele mai înalte.
Aceste principii se reflectă în mod direct în creşterea permanentă a numărului de clienţi care au ales pachetul de servicii şi beneficiile oferite de colaborarea cu noi, precum şi dezvoltarea relaţiilor cu partenerii existenţi.
Daw Management Broker oferă consiliere în domeniul asigurărilor potenţialilor clienţi, realizând, în baza ofertelor de produse şi servicii ale societăţilor de asigurări, pachete personalizate pentru necesităţile clienților, astfel încât să le poata oferi soluţia cea mai bună, adaptată nevoilor acestora.
Flexibilitatea arătată în relaţiile de parteneriat, soluţionarea pozitivă a problemelor, precum şi sprijinul permanent şi susţinut oferit clienţilor noştri demonstrează profesionalismul echipei Daw Management Broker
Rolul brokerului este acela de a oferi consultanţă de specialitate clientului fără costuri suplimentare, de a-i pune la dispoziţie cele mai bune soluţii de asigurare, scutindu-i în acest fel timpul care i-ar fi fost necesar în evaluarea ofertelor mai multor companii de asigurare pe cele mai întâlnite tipuri de asigurări cum ar fi cele obligatorii: RCA şi Locuinte şi cele facultative Casco, CMR, Medicale de călatorie, Garanţii licitaţii, Pierderi financiare, Accidente de persoane.