Auchan

Food & Leisure

Hipermarketul Auchan Bacău le oferă locuitorilor o gamă de peste 55.000 de produse pe o suprafaţă netă de vânzare de 6300 mp. 

Diferența Auchan, acum și în noul hipermarket din Bacău

Toate preţurile mici, în fiecare zi şi multiple soluţii pentru protejarea puterii de cumpărare. Politica de discount generalizat practicată de Auchan, constând în „preţuri mici pentru toate produsele din gamă, permanent”, va permite fiecărui client să realizeze economii importante la fiecare cumpărătură. Este răspunsul practic la promisiunea Auchan ’’Diferența este în buzunarul tău’’.

În plus, peste 3500 de produse marca proprie Auchan, cu cel mai bun raport calitate – preţ, peste 400 de produse alimentare şi nealimentare vândute vrac,numeroase variante de condiţionare mică şi vânzarea la bucată, reprezintă soluţii zilnice puse la dispoziţia clienţilor, pentru protejarea puterii lor de cumpărare.

O gamă largă de produse alimentare şi o ofertă adaptată de produse nealimentare

Auchan Bacău propune o gamă foarte largă şi adaptată nevoilor clienţilor, cu 55.000 de produse alimentare şi nealimentare, de la pâine şi produse de brutărie, carne,peşte, mezeluri, fructe şi legume, produse lactate, băcănie şi alte produse alimentare şi până la produse pentru îngrijire personală şi frumuseţe, produse pentru curăţenia şi întreţinerea casei şi toate produsele nealimentare, consumabile şi accesorii de utilizare curentă.

Zilnic prospețime și calitate

Hipermarketul Auchan Bacău are propriile laboratoare de producţie chiar în magazin, pentru produsele de brutărie, patiserie, cofetărie şi carmangerie. La standul special de pescărie clienţii vor găsi o gamă foarte largă de produse proaspete şi de calitate, din România şi din întreaga lume. Zona de legume şi fructe, reunită sub denumirea “Piaţa Auchan” asigură zilnic toate produsele căutate de băcăuani, proaspete, de calitate şi ieftine. Oferta de produse româneşti reprezintă o prioritate pentru Auchan.
Personalul specializat, echipamentele performante, sistemul de proceduri şi standardele ridicate asigură un nivel foarte înalt de calitate, prospeţime şi securitate alimentară, totul în beneficiul clienţilor.

Cumpărături rapide şi confort la cumpărare într-un magazin modern

Cu alei largi, cu rafturi bine organizate şi cu 28 de case de marcat, Auchan Bacău va permite clienţilor să facă nu doar economie de bani ci şi de timp, respectiv să se bucure de confort ridicat pe tot parcursul cumpărării.

Angajați amabili și profesioniști, pregătiți să ajute clienții

Angajaţii sunt pregătiţi să îşi întâmpine clienţii cu amabilitate şi profesionalism şi cu zâmbetul pe buze. Accesul la hipermarket, situat în Centrul Comercial Hello Shopping Park, este unul simplu şi rapid.
 
Auchan a imbunatati sistemul de transport gratuit zilnic pentru clienții care locuiesc în municipiul Bacău, traseele fiind revizuite pentru un acces mai facil al clienților (

  • Traseul 1: Auchan Bacău - Gara CFR ;
  • Traseul 2: Auchan Bacău – Nord;
  • Traseul 3: Auchan Bacău – Autogară).

Mai multe informații despre traseele curselor gratuite se regăsesc pe websiteul www.auchan.ro.
Pentru cei veniți cu mașina, centrul comercial dispune de o parcare gratuită de 1100 de locuri.

Program:
Luni-vineri:8:00 - 22:00
Sâmbătă:8:00 - 22:00
Duminică:8:00 - 22:00


Noutăți de la Auchan

România neîmblânzită” disponibi..Producția unică „România neîmblânzită” dezvăluie frumusețea sălbatică a României,..


Află mai multe

S-a deschis magazinul IN EXTENSO in H..Astazi, 26 Octombrie, s-a deschis magazinul IN EXTENSO in incinta centrului comercial Hello Shopping Park. Te așteptăm cu ..


Află mai multe

La multi ani si viata se schimba! Marea Aniversare Auchan – 12 ani de prețuri îmblânzite!În perioada 3 – 23 octombrie 201..


Află mai multe

Reduceri de până la 70% în limita ..Prinde valul de reduceri din această vara și beneficiază de prețuri imbatabile la o gama variată de produse. Pân..


Află mai multe

Targul de bere de la Auchan!În acest an bucură-te de bere și fotbal la parada gusturilor de beri și a celor mai îndrăgite branduri nați..


Află mai multe

Campionatul de premii AuchanȘtim că ești suporter pasionat și te pregătești să îți susții echipa favorită la Campionatul Mondial, așa c..


Află mai multe

De 1 iunie, sărbătorim și redescop..Ne pregătim de 1 iunie, sărbătoarea tuturor copiilor, cu surprize și cadouri pentru toate vârstele! Între 23..


Află mai multe

Reinventăm împreună mobilitatea ur..Vino în magazinul Auchan, între 25 aprilie și 8 mai, și alege-ți din oferta noastră mijlocul de deplasare ca..


Află mai multe