Auchan

Food & Leisure

Hipermarketul Auchan Bacău le oferă locuitorilor o gamă de peste 55.000 de produse pe o suprafaţă netă de vânzare de 6300 mp. 

Diferența Auchan, acum și în noul hipermarket din Bacău

Toate preţurile mici, în fiecare zi şi multiple soluţii pentru protejarea puterii de cumpărare. Politica de discount generalizat practicată de Auchan, constând în „preţuri mici pentru toate produsele din gamă, permanent”, va permite fiecărui client să realizeze economii importante la fiecare cumpărătură. Este răspunsul practic la promisiunea Auchan ’’Diferența este în buzunarul tău’’.

În plus, peste 3500 de produse marca proprie Auchan, cu cel mai bun raport calitate – preţ, peste 400 de produse alimentare şi nealimentare vândute vrac,numeroase variante de condiţionare mică şi vânzarea la bucată, reprezintă soluţii zilnice puse la dispoziţia clienţilor, pentru protejarea puterii lor de cumpărare.

O gamă largă de produse alimentare şi o ofertă adaptată de produse nealimentare

Auchan Bacău propune o gamă foarte largă şi adaptată nevoilor clienţilor, cu 55.000 de produse alimentare şi nealimentare, de la pâine şi produse de brutărie, carne,peşte, mezeluri, fructe şi legume, produse lactate, băcănie şi alte produse alimentare şi până la produse pentru îngrijire personală şi frumuseţe, produse pentru curăţenia şi întreţinerea casei şi toate produsele nealimentare, consumabile şi accesorii de utilizare curentă.

Zilnic prospețime și calitate

Hipermarketul Auchan Bacău are propriile laboratoare de producţie chiar în magazin, pentru produsele de brutărie, patiserie, cofetărie şi carmangerie. La standul special de pescărie clienţii vor găsi o gamă foarte largă de produse proaspete şi de calitate, din România şi din întreaga lume. Zona de legume şi fructe, reunită sub denumirea “Piaţa Auchan” asigură zilnic toate produsele căutate de băcăuani, proaspete, de calitate şi ieftine. Oferta de produse româneşti reprezintă o prioritate pentru Auchan.
Personalul specializat, echipamentele performante, sistemul de proceduri şi standardele ridicate asigură un nivel foarte înalt de calitate, prospeţime şi securitate alimentară, totul în beneficiul clienţilor.

Cumpărături rapide şi confort la cumpărare într-un magazin modern

Cu alei largi, cu rafturi bine organizate şi cu 28 de case de marcat, Auchan Bacău va permite clienţilor să facă nu doar economie de bani ci şi de timp, respectiv să se bucure de confort ridicat pe tot parcursul cumpărării.

Angajați amabili și profesioniști, pregătiți să ajute clienții

Angajaţii sunt pregătiţi să îşi întâmpine clienţii cu amabilitate şi profesionalism şi cu zâmbetul pe buze. Accesul la hipermarket, situat în Centrul Comercial Hello Shopping Park, este unul simplu şi rapid.
 
Auchan a imbunatati sistemul de transport gratuit zilnic pentru clienții care locuiesc în municipiul Bacău, traseele fiind revizuite pentru un acces mai facil al clienților (

  • Traseul 1: Auchan Bacău - Gara CFR ;
  • Traseul 2: Auchan Bacău – Nord;
  • Traseul 3: Auchan Bacău – Autogară).

Mai multe informații despre traseele curselor gratuite se regăsesc pe websiteul www.auchan.ro.
Pentru cei veniți cu mașina, centrul comercial dispune de o parcare gratuită de 1100 de locuri.

Program:
Luni-vineri:7:00 - 22:00
Sâmbătă:7:00 - 22:00
Duminică:7:00 - 22:00


Noutăți de la Auchan

Campanie de reciclareReciclează și tu alături de Auchan! Între 18 aprilie și 31 mai ai beneficiul de 0,5 lei per pet/..


Află mai multe

8 Martie la AuchanZiua Femeii se apropie! Te așteptăm, până pe 8 martie, în magazinele Auchan dar și online ..


Află mai multe

De Dragobete Iubeste RomanesteDe Dragobete iubeste romaneste!


Află mai multe

Program special Sarbatori Auchan!Program special Sarbatori Auchan!


Află mai multe

Campanie CraciunTe așteptăm în toate hipermarketurile Auchan să te bucuri de magia sărbătorilor cu cele 4 noi c..


Află mai multe

Catalog Marele Targ de vinuriCatalogul Marelui Targ de Vinuri este aici! Pana pe 4 octombrie va invitam sa descoperiti peste 300 de sortimente de vinuri ..


Află mai multe