Maciu Piciu

Spațiul de joacă Maciu Piciu ofera locul ideal pentru cei mici sa combine atat activități fizice cat si sa isi dezvolte ascultarea si  creativitatea.

Locul de joaca este destinat copiilor de 3 pana la 12 ani unde acestia au posibilitatea sa se bucure de marele tobogan gonflabil cu obstacole  sau sa se joace in labirintul surprizelor. De altfel ei isi pot dezvolta abilitatile sociale jucandu-se in aprozar, gatind in bucatarie sau mesterind in atleier.

Camera de petrecere ofera posibilitatea sa iti sarbatoresti ziua la Maciu Piciu. Indiferent de vreme, la Maciu Piciu cu siguranta te poti bucura de toate activitatile si nu vei avea riscul ca ploaia sa iti strice ziua cea mare! 

Pasiunea pentru copii, sustinuta de experienta vasta in acest domeniu, va poate asigura profesionalismul echipei Maciu Piciu.

Vă așteptăm cu drag la MaciuPiciu - cel mai mare spatiu de joacă și petreceri din orasul tău! Am pregătit cu dragoste și grijă o lume magică în care copiii, de la cei mici pana la cei voinici de 12 ani, se vor juca într-un mediu sigur și primitor, înconjurași de grija unui personal calificat sau alături de părinți, cu cele mai noi jucării potrivite fiecărei vârste, jocuri frumoase care îi vor face mai fericiți , mai inteligenți, le vor stimula dezvoltarea, creativitatea, imaginația, îndemânarea și nu în ultimul rând ușurința în comunicare. De asemenea vă așteptăm cu animație, muzică, mâncare, sucuri, șampanie, artificii, surprize, tort, pregătite special pentru petreceri de neuitat alături de Maciu Piciu!

De ce existăm?

Pentru că ne pasă de viitorul oamenilor. De aceea investim în fundația lor, reprezentată de copiii de azi. Dorim să le stimulăm inteligența, să le dezvoltăm ascultarea și creativitatea și să le oferim un mod plăcut de a învăța, astfel că noi avem un rol important atât în dezvoltarea emoțională, cât și a inteligenței lor.