Hello Shopping Park redefinește experiența de petrecere a timpului liber în Bacău după o investiție de 2 milioane de euro

Proiectul de redefinire a zonei de distracție și restaurante din cadrul Hello Shopping Park Bacău a fost finalizat.

După eforturi susținute de investiții, proiectare și de obținere de autorizații, în cadrul centrului comercial se redeschide zona dedicată clienților pentru petrecerea timpului liber. Noul spațiu aduce restaurante, locul de joaca extins și săli de cinema.   

Noul cinematograf va avea 4 ecrane, o suprafață de 1016 metri pătrați și o capacitate de 451 de locuri.

„Prioritatea noastră rămâne aceea de a atrage oamenii să vină la mall pentru a socializa, să participe la evenimente sau să se distreze. Oferta de petrecere a timpului liber în cadrul Hello Shopping Park devine acum, mai mare, mai bună și mai captivantă. Proiectul a fost dezvoltat cu gândul la clienții noștri care vor veni la noi pentru relaxare. Ne dorim să petreacă timp de calitate și, astfel, am regândit în completarea centrului comercial o ofertă generoasă de restaurante și de cinematograf, căreia i se adaugă și redimensionarea locului de joacă pentru copii”, a declarat Ionuț Dogaru, Senior Advisor Resolute Asset Management.

În contextul noilor remodelari, Hello Shopping Park lansează și campania de rebranding care constă în schimbarea identității vizuale. Noul logo poziționează Hello Shopping Park ca fiind un centru modern, confortabil, prietenos, distractiv, o alternativă de petrecere a timpului liber.

Hello Shopping Park a fost inaugurat în Romania în octombrie 2008, după o investiție de 60 milioane de euro, fiind la momentul respectiv primul park de retail din Bacău.

În prezent, centrul comercial se întinde pe o suprafață de 100.500 mp, parcul ocupând 44,500 mp suprafață închiriabilă și având 1032 locuri de parcare. Hello Shopping Park are în prezent un grad de ocupare de 95% și înregistrează un trafic anual de 3,5 milioane de vizitatori.

Hello Shopping Park este administrat de Resolute Lar România, lider în managementul specializat de bunuri imobiliare deținute de instituții financiare și expuneri de credit imobiliar în România.

"Resolute Asset Management" operează pe piața românească din anul 2006 dar membrii acestei echipe lucrează pe piață din 1999 când, au dezvoltat primul proiect din România de tip centru comercial ancorat de un hypermarket, magazin de bricolaj și galerie comercială (Carrefour Militari). Au urmat mai multe proiecte între care unul din mall-urile importante din București (Sun Plaza), a două proiecte rezidențiale totalizând 500 de apartamente în București ("Natura Residence" și "Serena Apartments" precum și alte proiecte rezidențiale și comerciale.

Începând cu anul 2012, Resolute Asset Management s-a axat pe consultanța în domeniul imobiliar.  Alături de clienții entități financiare, în mare majoritate bănci. a găsit soluții pentru creditele neperformante garantate cu active imobiliare, valorificarea activelor imobiliare executate sau "asset management" pentru activele imobiliare generatoare de venituri.

Pe partea de asset management la ora actuală Resolute Asset Management gestionează două centre comerciale în orașele Focșani și Bacău totalizând 90,000 mp suprafața de închiriere (GLA) și 2,400 locuri de parcare și un portofoliu de active industriale în Transilvania (Timișoara, Arad, Caransebeș).