Hello Shopping Park implineste trei ani

Centrul comercial va sarbatori sambata, 8 octombrie 2011, trei ani de la deschidere. Cu această ocazie, Hello Park a pregătit clientilor sai o multime de surprize.

Copiii vor avea parte de o adevarata sarbatoare, caci pe parcursul intregii zile in Hello Park ii asteapta sesiuni de face painting si modelaj de baloane alaturi de spectacole de magie sustinute de Magicianul Augustin. Personaje animate si uriase, statui vii, toate acestea vor intregi atmosfera de petrecere de la Hello Shopping Park.

Pentru cei mari Hello Park a pregătit o multime de surprize de asemenea, toata lumea va avea sansa de a se bucura de reducerile oferite de catre Hello Park si partenerii sai: real,- hypermarket, Baumax, Proges, Altex, Domo, Elvila, Jolidon, Deichmann,Takko, Fox, Kenvelo, Killtec, Alexandria Librarii, House of Art, Ariland, Zvon Cafe, Leonardo, D’otto, Mariounnaud.

Hello Shopping Park a fost inaugurat la Bacau in data de 08 octombrie 2008. Centrul comercial a fost dezvoltat de catre dezvoltatorul Bel Rom Real Estate.

HelloShopping Park este un proiect dominant pe piata din Bacau, cu un GLA de 50.632 mp si 1.400 locuri de parcare, avand in portofoliu ancore puternice precum real,- Hypermarket, Baumax, Altex, Domo, Elvila, Proges, unice ca prezenta in judetul Bacau, alaturi de multi alti retaileri internationali si nationali (Kenvelo, Takko, Fox, Deichmann, Leonardo, Killtec, Toyplex, Mariounnaud, Librariile Alexandria, etc).