Hello Shopping Park implineste 5 ani

In data de 08 Octombrie 2008, Hello Shopping Park isi deschidea pentru prima data usile publicului larg. De atunci si pana astazi, centrul comercial Hello Shopping Park a incercat sa rasplateasca fidelitatea clientilor sai prin imbunatatirea calitatii servicii or oferite si prin largirea paletei de branduri prezente in centrul comercial.

Vineri, 11 Octombrie, vom sarbatori impreuna 5 ani de la inaugurarea centrului comercial. Cu aceasta ocazie, Hello Park a pregatit clientilor sai un program special aniversar.

lncepand cu orele 18:00, ne vom distra pe cinste pentru ca ti-am pregatit un program incendiar: in deschidere te vei delecta cu reprezentatiide kangoo jumps si zumba sustinute de Kangoo Club Bacau cu instructor Mirela Paun, dar si cu un numar inedit de flair bartending - sustinut de Robert. Sarbatoarea va continua cu un concert aniversar Alex Velea si dansatorii sai. Spectacolul va fi prezentat de magicianul Augustin care ti-a pregatit multe surprize.

Va asteptam vineri, 11 Octombrie, incepand cu ora 18:00 la Hello Shopping Park, in Calea Republcii 181, pentru a sarbatori impreuna cei 5 ani de la deschiderea centrului comercial.

 
Hello Shoppina Park a fost dezvoltat de catre Bel Rom Real Estate, si este in momentul de fata cel mai intins centru comercial pe un singur nivel, din Bacau, cu un GLA de 50.632 mp, 40 magazine si 1400 locuri de parcare.

Despre BelRom Real Estate

Bel Rom Real Estate, www.belrom.eu este unul dintre principolii dezvoltatori prezenti pe piato de retail din Romania. Experimentat si inovotiv, Bel Rom dezvolta proiecte comerciale lo cea moi inalta scara si la cele moi ridicate standarde de calitate. Proiectele Bel Rom sunt exemple memorabile de eficienta si sustenobilitate, castigand astfel entuziasmul unor retaileri internationali precum: Real, Bricostore, Baumax, New Yorker, Vodafone, Media Galaxy, Staer, Cinema City, Hervis si de asemenea al comunitatilor locale. Compania a dezvoltat pana in prezent un numar de 6 parcuri de retail (>50.000 GLA per proiect).