Hello Shopping Park Bacãu anunţã deschiderea a trei noi magazine ancorã

Hello Shopping Park fost inaugurat în Romania în octombrie 2008, dupã o investiţie de 60 milioane de euro, fiind la momentul respectiv primul park de retail din Bacãu. De  saşe ani, centrul comercial a devenit o destinaţie pentru magazinele ancorã puternice precum Auchan, BauMax, Proges, Elvila, Altex sau C&A, dar şi prin o gamã largã de servicii puse la dispoziţia clienţilor.

În cursul lunii noiembrie se vor inaugura trei noi magazine pe suprafeţe mari pentru a completa mixul de chiriaşi existent.

Retailerul de mobilier şi decoraţiuni danez  JYSK urmeazã sã ocupe o suprafaţã de 1000 metri pãtraţi, alãturi de noul magazin de fashion San Francisco Outlet şi cel de modã şi decoraţiuni Stock House, urmând sã ocupe în total o suprafaţă de 3500 metri pãtraţi.

„Misiunea echipei noastre de asset management este îmbunãtãţirea mixului de chiriaşi şi a oportunitãţilor de petrecere a timpului liber, încercând sã rãsplãtim fidelitatea clienţilor noştri, iar deschiderea acestor trei noi magazine demonstreazã încrederea arãtatã de retaileri în potenţialul Hello Shopping Park”, a declarat Ionuţ Dogaru, Country Manager al Resolute Lar România.

Centrul comercial se întinde pe o suprafaţã de 105.000 mp, parcul ocupând 45,000 mp suprafaţã închiriabilã şi având 1400 locuri de parcare, din care hypermarketul Auchan are o suprafaţã de 13,000 de metri pãtraţi. Hello Shopping Park are în prezent un grad de ocupare de 88% şi înregistreazã un trafic anual de 3,8 milioane de vizitatori.

Hello Shopping Park este administrat de Resolute Lar România, lider în managementul specializat de bunuri imobiliare deţinute de instituţii financiare şi expuneri de credit imobiliar în România.
Resolute Lar este activ în România de peste 6 ani, dezvoltând şi operând  o gamã largã de proprietãţi, având o vastă experienţã în gestionarea garanţiilor imobiliare ataşate creditelor, atât în România cât şi pe plan internaţional.

Persoană de contact:
Andra Leahu – Specialist Marketing
andra.leahu@belromcinci.ro
0734 480115