Targ de Antichitati

Targul de Antichitati isi deschide portile la Hello Shopping Park pe 11 februarie! Un târg al amintirilor, unde timpul innobileaza obiecte unicat, iar poveștile de demult..

Află mai multe

Bradul cu surprize

Hello Shopping Park ti-a pregatit o multitudine de surprize in luna cadourilor! Pe 11 decembrie de la ora 13.00 corul de copii al Operei Nationale Bucuresti iti incalzeste inim..

Află mai multe

Targ de Antichitati

Pentru iubitorii de arta si frumos, Hello Shopping Park organizeaza Targ de Antichitati in perioada 26-27 Noiembrie. Va asteptam sa va delectati privirile cu obiecte decorative,..

Află mai multe

14 ani de Hello Shopping Park!

Cum, n-ai auzit? La Hello Shopping Park sarbatorim 14 ani de cand ne-am cunoscut! Cumpara de minimum 75 de Ron pe un bon fiscal din orice magazin Hello Shopping Park in perioada..

Află mai multe

Targ de Antichitati

Descopera magia trecutului la Targul de Antichitati din Hello Shopping Park din perioada 20-21 August!

Află mai multe

Teatru la Cinema

Hansel și Gretel -spectacol pentru copii 5+ -duminică, 19 iunie 2022, ora 12:00 - în cinematograful preferat din orașul tău ---------------------------------------..

Află mai multe

Campanie Speranta pentru viata, Doneaza sange!

Te asteptam sambata, 11 iunie, intre 10:00-17:00 si duminica, 12 iunie intre 10:00-14:00 in galeria Auchan pentru a dona sange!

Află mai multe

Ziua Copilului - Kids by Auchan

Va așteptăm in magazinul Kids by Auchan Bacau din Hello Shopping Park la o super petrecere dedicata copiilor de 1 iunie! Promoții pentru bugetul părinților, 20% bonus pe ca..

Află mai multe

Lumea Planetelor la Hello Shopping Park

Cum s-a format galaxia noastra? Dar sistemul nostru solar? Cati sateliti naturali are Jupiter? Cate inele are planeta Saturn? Exista apa pe Marte? Lumea Planetelor are o p..

Află mai multe

Teatru la Cinema "Micuta Dorothy"

 Micuța Dorothy teatru musical pentru copii 3+ duminică, 15 mai 2022, ora 12:00 în cinematograful preferat din orașul tău!-------------------------..

Află mai multe