Legumele si fructele, prietenele celor mici

In luna August, la Hello Shopping Park mancam sanatos! Invitam toti copiii duminica, pe 11 si 25 august, incepand cu ora 12:00 sa pregatim salate delicioase din fructe si legume..

Află mai multe

Orasul Creatoria la Hello Shopping Park!

Lumea plina de culoare si imaginatie a Orasului Creatoria soseste la Hello Shopping Park in perioada 12-14 Iulie 2019. Orasul Creatoria este un spatiu de joaca unde copiii se b..

Află mai multe

Teatru de papusi

Duminica, 23 Iunie, incepand cu ora 12:00, te asteptam la Hello Shopping Park sa urmarim impreuna povestea Cenusaresei. Intrarea este libera! Hello Shopping Park ramane taramul..

Află mai multe

Carnavalul copiilor

Hello Shopping Park te invita in lumea magica a copilariei!Pe 1 iunie, incepand cu ora 11:00, vino costumat la CARNAVALUL COPIILOR! Am pregatit o multime de surprize pentru cei ..

Află mai multe

Spunem Start la miscare!

Spunem start la miscare la Hello Shopping Park! Va asteptam sambata,18 Mai, incepand cu ora 12:00 la demonstratii sportive si concursuri pentru intreaga familie. De Ziua Mondial..

Află mai multe

Atelier de incondeiat oua

Hello surprize de Paste! Pe 21 Aprilie, va asteptam cu mic cu mare la Atelier de Incondeiat Oua! Cei mici se vor distra de minune pictand oua gigant si vor pleca acasa cu oua i..

Află mai multe

Martea, 3 ceasuri castigatoare

HELLO shopping inteligent! La noi, marțea e zi cu noroc! Pentru că de la 17:00 la 20:00 ai trei ceasuri să faci shopping cu noroc! În zilele de 16 și 23 aprilie și 7..

Află mai multe

Expozitie Roma Antica

Spune HELLO istoriei la Hello Shopping Park! Pregătim AVENTURI ÎN ROMA ANTICĂ, o extraordinară expoziție interactivă pentru copii!Cel mai mare imperiu din istorie &i..

Află mai multe

La multi ani, Mami!

HELLO mama!8 martie e o zi specială, când micuții se dau în spectacol pentru cele mai importante femei din viața lor!Vino să vezi un super spectacol susținut de..

Află mai multe

Vine primavara la Hello Shopping Park

Vine vine primavara si odata cu ea, soseste si Targul de Martisor la Hello Shopping Park! Va asteptam in perioada 28 februarie - 3 martie sa descoperim impreuna cele mai frumoas..

Află mai multe