Targ 100% Romanesc

Vineri, 24 August, Hello Shopping Park deschide usile Targului 100% Romanesc. Vino in Calea Republicii nr. 181 Bacau si vei vedea: mesteri populari, port si podoabe populare, pr..

Află mai multe

Ateliere de Vara

Te asteptam alaturi de copilul tau la ateliere creative la Hello Shopping Park incepand cu ora 12:00! Am pregatit tematici diferite pentru cei mici!

Află mai multe

Dam startul la miscare la Hello Shopping Park!

Hello Shopping Park da startul la miscare! Va asteptam duminica, 22 Iulie, incepand cu ora 12:00 la demonstratii sportive: karate, judo, street working, dans sportiv, tenis de m..

Află mai multe

Targ de IE Romaneasca

In perioada 15-17 Iunie, redescopera portul traditional romanesc la Targul de Ie Romaneasca de la Hello Shopping Park. Vineri, 15 Iunie si sambata, 16 Iunie, va asteptam la demo..

Află mai multe

Carnavalul copiilor

Hello Shopping Park te invita sa intri in lumea magica a copilariei!Pe 1 iunie, vino costumat cu micutul tau la CARNAVALUL COPIILOR! Am pregatit o multime de surprize pentru cei..

Află mai multe

EXPO BRICKENBURG, Zilele Fanilor LEGO

Hello Shopping Park va invita la EXPO Brickenburg, Zilele Fanilor Lego, in perioada 20-22 Aprilie, intre orele 09:00-21:00. Ca sa se deprinda cu arta LEGO, prichindeii vor avea ..

Află mai multe

De Paste, surprizele se tin lant la Hello Shopping Park

Hello Shopping Park v-a pregatit un program special in perioada urmatoare. Va asteptam intre 29 martie - 1 aprilie la Targ de Florii, pe 1 aprilie invitam toti copiii la Atelier..

Află mai multe

Targ de Antichitati la Hello Shopping Park

Pentru iubitorii de arta si frumos, Hello Shopping Park organizeaza Targ de Antichitati in perioada 16-18 Martie. Va asteptam sa va delectati privirile cu obiecte decorative, ca..

Află mai multe

Epoca de piatra se muta la Hello Shopping Park!

In perioada 9 Martie - 2 Aprilie, intre orele 11:00 - 14:00 si 17:00 - 20:00, expoziția interactivă și educativă STONE AGE KIDS propune copiilor o lecție de istor..

Află mai multe

In luna Femeii, te alintam cu premii!

In luna femeii, te alintam cu premii! Cumparaturile de minimum 80 de Ron pe un bon fiscal din Hello Shopping Park din perioada 2-11 Martie iti aduc sansa sa castigi o excur..

Află mai multe