Targ de IE Romaneasca

In perioada 15-17 Iunie, redescopera portul traditional romanesc la Targul de Ie Romaneasca de la Hello Shopping Park. Vineri, 15 Iunie si sambata, 16 Iunie, va asteptam la demo..

Află mai multe

Carnavalul copiilor

Hello Shopping Park te invita sa intri in lumea magica a copilariei!Pe 1 iunie, vino costumat cu micutul tau la CARNAVALUL COPIILOR! Am pregatit o multime de surprize pentru cei..

Află mai multe

EXPO BRICKENBURG, Zilele Fanilor LEGO

Hello Shopping Park va invita la EXPO Brickenburg, Zilele Fanilor Lego, in perioada 20-22 Aprilie, intre orele 09:00-21:00. Ca sa se deprinda cu arta LEGO, prichindeii vor avea ..

Află mai multe

De Paste, surprizele se tin lant la Hello Shopping Park

Hello Shopping Park v-a pregatit un program special in perioada urmatoare. Va asteptam intre 29 martie - 1 aprilie la Targ de Florii, pe 1 aprilie invitam toti copiii la Atelier..

Află mai multe

Targ de Antichitati la Hello Shopping Park

Pentru iubitorii de arta si frumos, Hello Shopping Park organizeaza Targ de Antichitati in perioada 16-18 Martie. Va asteptam sa va delectati privirile cu obiecte decorative, ca..

Află mai multe

Epoca de piatra se muta la Hello Shopping Park!

In perioada 9 Martie - 2 Aprilie, intre orele 11:00 - 14:00 si 17:00 - 20:00, expoziția interactivă și educativă STONE AGE KIDS propune copiilor o lecție de istor..

Află mai multe

In luna Femeii, te alintam cu premii!

In luna femeii, te alintam cu premii! Cumparaturile de minimum 80 de Ron pe un bon fiscal din Hello Shopping Park din perioada 2-11 Martie iti aduc sansa sa castigi o excur..

Află mai multe

Targ de Dragobete si Martisor

Hello Shopping Park te invita la Targul de Dragobete si Martisor in perioada 24 Februarie - 1 Martie, unde vei gasi martisoare hand-made, martisoare culinare, flori si multe alt..

Află mai multe

Show de iluzionism cu Magicianul Augustin

Hocus-Pocus...Magicianul Augustin readuce magia la Hello Shopping Park. Va asteptam cu mic cu mare la un spectacol inedit de iluzionism duminica, 18 Februarie, ora 12:00 la Hell..

Află mai multe

Tombola "Indragostiti la Venetia"

Hello Shopping Park da startul unei noi campanii! Vino in perioada 1-24 Februarie si inscrie persoana iubita cu un bon de minimum 100 Ron din orice magazin d..

Află mai multe