Lumea Planetelor la Hello Shopping Park

Cum s-a format galaxia noastra? Dar sistemul nostru solar? Cati sateliti naturali are Jupiter? Cate inele are planeta Saturn? Exista apa pe Marte? Lumea Planetelor are o p..

Află mai multe

Teatru la Cinema "Micuta Dorothy"

 Micuța Dorothy teatru musical pentru copii 3+ duminică, 15 mai 2022, ora 12:00 în cinematograful preferat din orașul tău!-------------------------..

Află mai multe

Targ de Antichitati

Descopera magia trecutului la Targul de Antichitati din Hello Shopping Park din perioada 7-8 Mai!

Află mai multe

Ursul pacalit de vulpe

 Ursul păcălit de vulpe teatru pentru copii 3+ duminică, 17 aprilie 2022, ora 12:00 în cinematograful preferat din orașul tău!--------------------..

Află mai multe

Oul cu surprize

La Hello Shopping Park poți fi atât de norocos încât nici nu știi de unde poate sări iepurele. Cu numai doua bonuri de minim 75 de lei de la doua magazine ..

Află mai multe

Teatru la Cinema "Erus și Valea Iubirii"

Erus și Valea Iubirii - teatru musical pentru copii 3+ - duminică, 20 martie 2022, ora 12:00 - în cinematograful preferat din orașul tău --------------------------..

Află mai multe

Targ de Martisor

Vine, vine primavara si odata cu ea soseste si Martisorul la Hello Shopping Park! Intampina primavara cu martisoare handmade, martisoare dulci, aranjamente florale si alte surpr..

Află mai multe

Teatru la Cinema "Degetica"

 Degețica- teatru de păpuși pentru copii 3+- duminică, 20 februarie 2022, ora 12:00- în cinematograful preferat din orașul tău

Află mai multe

Cadouri cu dragoste high-tech

Luna aceasta faceti pereche cu premiile high-tech la Hello Shopping Park! Vino in perioada 12-27 februarie si cumpara de minimum 50 de RON pe un bon fiscal din Auchan si unul d..

Află mai multe

Teatru la Cinema "Punguta cu doi bani"

Punguța cu doi bani - teatru pentru copii 3+- duminică, 21 noiembrie 2021, ora 11:00- Happy Cinema Bacău din Hello Shopping Park-------------------------------------Hai și ..

Află mai multe