Hai Romani la sarbatoare!

Pe 1 Decembrie, ora 12:00 te asteptam la Hello Shopping Park sa sarbatorim impreuna Ziua Nationala a Romaniei cu dansuri si cantece traditionale romanesti! Hai Romani la sarbato..

Află mai multe

Dance Show

Iti place sa dansezi? Te asteptam in pasi de dans la Hello Shopping Park, vineri, 24 Noiembrie, ora 17:00 la Dance Show!

Află mai multe

TEATRU DE PAPUSI

Hello Shopping Park ramane taramul povestilor copilariei!Va asteptam duminica, 19 Noiembrie, la spectacolul de teatru "Jack si vrejul de fasole" la ora 13:00 in incinta centrulu..

Află mai multe

Targ de Antichitati

Pentru iubitorii de arta si frumos, Hello Shopping Park organizeaza Targ de Antichitati in perioada 4-5 Noiembrie. Va asteptam sa va delectati privirile cu obiecte decorative, c..

Află mai multe

Spune Hello petrecerii de Halloween!

Duminica, 29 Octombrie, te asteptam costumat la Bal Mascat la Hello Shopping Park incepand cu ora 11:00! Copiii vor putea participa la atelierul creativ "Dovlecelul fermeca..

Află mai multe

TEATRU DE PAPUSI

Hello Shopping Park ramane taramul povestilor copilariei! Va asteptam duminica, 22 Octombrie, la spectacolul de teatru "Hansel si Gretel" la ora 13:00 in incinta..

Află mai multe

Targ Moldovenesc

Va asteptam la Targ Moldovenesc intre 13-15 Octombrie in incinta Hello Shopping Park! 

Află mai multe

Aniversam 9 ani de Hello Shopping Park!

Hello Shopping Park aniverseaza, duminica 8 Octombrie, 9 ani de la inaugurare! Vino si sarbatoreste impreuna cu noi 9 ani de cumparaturi si distractie printr-un mega concert A..

Află mai multe

Vestul Salbatic la Hello Shopping Park!

Vestul Salbatic se muta la Hello Shopping Park! In perioada 7-31 Octombrie, intre orele 11:00 - 14:00 si 17:00 - 20:00, cei mici sunt asteptati la Hello Shopping Park sa descop..

Află mai multe

Aniversam 9 ani de Hello Shopping Park cu premii!

Introduceti orice bon fiscal de minimum 100 lei din perioada 20 septembrie – 7 octombrie, de la orice magazin din incinta Hello Shopping Park si puteti castiga unul din ce..

Află mai multe