Globul Magic la Hello Shopping Park

Vino la Hello Shopping Park in perioada 30 noiembrie - 13 decembrie, fa cumparaturi de minimum 50 de Ron pe un bon fiscal, alege un glob din bradul nostru si castiga garantat un..

Află mai multe

Si in luna August, premiile sunt pe val la Hello Shopping Park!

Si in luna august, premiile sunt pe val la Hello Shopping Park!  In fiecare vineri, intra pe pagina noastra de facebook https://www.facebook.com/helloshoppingpar..

Află mai multe

Rasfata de ziua femeii

Doamnelor si domnisoarelor, va asteptam duminica, 8 martie de la ora 11.00, la Hello Shopping Park la un rasfat de zile mari!De ziua voastra, va rasfatam cu servicii gratuite de..

Află mai multe

Vine primavara la Hello Shopping Park

Vine, vine, vine primavara la Hello Shopping Park!Pe 1 martie, ora 12:00, ti-am pregatit un program muzical si martisoare dulci pentru copii si parinti la Hello Shopping Park!

Află mai multe

Roata Iubirii

Dragostea trece prin Hello Shopping Park si anul acesta! In perioada 14-22 Februarie, cumpara din orice magazin din Hello Shopping Park de minimum 50 Ron si inscrie-te la R..

Află mai multe

Super spectacol pentru copii

Va asteptam duminica, 2 februarie, incepand cu ora 11:00 la Hello Shopping Park in zona de food-court si cinema. V-am pregatit un super spectacol care combina teatrul, stiinta s..

Află mai multe

Roata Castigurilor Garantate

Va asteptam, vineri 20 decembrie, sa va bucurati de noul cinematograf, Happy Cinema si de cele doua restaurante noi din Hello Shopping Park!Incepand cu ora 16:00 v-am pregatit u..

Află mai multe

Magia Craciunului la Hello Shopping Park

Hello Shopping Park va invita sa traiti magia sarbatorilor de iarna alaturi de noi. V-am pregatit un program special de evenimente pentru cei mici si pentru cei mari. Un Craciun..

Află mai multe

Cizmulita Magica

"Cizmulite lustruite te asteapta la intrare/Haide, fugi si ii deschide, vine Mosul Nicolae."Va asteptam joi, 5 decembrie, ora 17:00 la Atelier Creativ Cizmulita Magica la Hello ..

Află mai multe

La multi ani, Romania!

Pe 1 Decembrie, ora 12:00 te asteptam la Hello Shopping Park sa sarbatorim impreuna Ziua Nationala a Romaniei cu dansuri si cantece traditionale romanesti!Traieste romaneste la ..

Află mai multe