Petrecere de Halloween

Duminica, 28 Octombrie, ora 12:00, te asteptam costumat cat mai original la "Parada Costumelor" de la Hello Shopping Park! Copiii vor putea participa la atelierul creativ "Dovle..

Află mai multe

Teatru de papusi

Vrei sa afli cine este vedeta? Duminica, 14 OCTOMBRIE ora 12:00 invitam toti copiii la Hello Shopping Park la piesa de teatru "Sa cunoastem vedeta"! Va asteptam cu drag!

Află mai multe

10 ani de Hello Shopping Park

Vino duminica, 7 Octombrie, incepand cu ora 16:00 la Hello Shopping Park sa aniversam impreuna 10 ani de la inaugurare. Ti-am pregatit un program aniversar de exceptie: spectaco..

Află mai multe

Tombola Aniversara 10 ani, 10 excursii la Therme Bucuresti

In perioada 17 Septembrie - 6 Octombrie, cumpara de minimum 50 lei pe un bon fiscal, de la orice magazin din incinta Hello Shopping Park si poti castiga una dintre cele 10 excur..

Află mai multe

Back to school la Hello Shopping Park

Toamna aceasta, te asteptam la Back to school la Hello Shopping Park. Vino pe 9 septembrie incepand cu ora 12:00 la teatru de papusi, atelier al alfabetizarii pentru copii! Poti..

Află mai multe

Targ 100% Romanesc

Vineri, 24 August, Hello Shopping Park deschide usile Targului 100% Romanesc. Vino in Calea Republicii nr. 181 Bacau si vei vedea: mesteri populari, port si podoabe populare, pr..

Află mai multe

Ateliere de Vara

Te asteptam alaturi de copilul tau la ateliere creative la Hello Shopping Park incepand cu ora 12:00! Am pregatit tematici diferite pentru cei mici!

Află mai multe

Dam startul la miscare la Hello Shopping Park!

Hello Shopping Park da startul la miscare! Va asteptam duminica, 22 Iulie, incepand cu ora 12:00 la demonstratii sportive: karate, judo, street working, dans sportiv, tenis de m..

Află mai multe

Targ de IE Romaneasca

In perioada 15-17 Iunie, redescopera portul traditional romanesc la Targul de Ie Romaneasca de la Hello Shopping Park. Vineri, 15 Iunie si sambata, 16 Iunie, va asteptam la demo..

Află mai multe

Carnavalul copiilor

Hello Shopping Park te invita sa intri in lumea magica a copilariei!Pe 1 iunie, vino costumat cu micutul tau la CARNAVALUL COPIILOR! Am pregatit o multime de surprize pentru cei..

Află mai multe