Targ de Antichitati

Targul de Antichitati isi deschide portile la Hello Shopping Park pe 26 August! Vino sa regasesti farmecul vremurilor de altadata si sa descoperi magia trecutului la Hello Shopp..

Află mai multe

1 Iunie de poveste la Hello Shopping Park

Pe 1 iunie, copiii de toate vârstele sunt invitați la distracție și joacă la Hello Shopping Park! Vino si tu alaturi de copilul tau incepand cu ora 11:00 sa ..

Află mai multe

Targ de Antichitati

In perioada 20-21 Mai, Hello Shopping Park va invita la Targ de Antichitati. Acesta găzduieste, pentru expunere si vânzare: piese deosebite, sculpturi, numismatica, pictu..

Află mai multe

Spectacol de primavara

Va asteptam cu mic, cu mare pe 8 aprilie, ora 11:00 la un spectacol de primavara de zile mari organizat in parteneriat cu HobbyClub Bacău la Hello Shopping Park! Bucuria s..

Află mai multe

Oul cu Jucarii

Pentru Shopping in Hello, premiul e ascuns in ou! In perioada 1-15 aprilie, vino cu un bon de minimum 70 de lei de la oricare din magazinele din Hello Shopping Park, alege oul ..

Află mai multe

Targ de Martisor

Vine, vine primavara si odata cu ea soseste si Martisorul la Hello Shopping Park! Intampina primavara cu martisoare handmade, martisoare dulci, aranjamente florale si alte surpr..

Află mai multe

Teatru la Cinema Frumoasa din Padurea Adormita

In cinematograful preferat din orașul tău! Frumoasa din Pădurea Adormită | teatru 3+Duminică, 12 februarie 2023, ora 11:00----------------------------------Hai și tu! Info..

Află mai multe

Tombola Copacul Iubirii

In luna iubirii, la Hello Shopping Park dragostea vine cu premii! In perioada 12-26 februarie, vino cu doua bonuri de minim 50 de lei de la doua magazine diferite si poti castig..

Află mai multe

Targ de Antichitati

Targul de Antichitati isi deschide portile la Hello Shopping Park pe 11 februarie! Un târg al amintirilor, unde timpul innobileaza obiecte unicat, iar poveștile de demult..

Află mai multe

Bradul cu surprize

Hello Shopping Park ti-a pregatit o multitudine de surprize in luna cadourilor! Pe 11 decembrie de la ora 13.00 corul de copii al Operei Nationale Bucuresti iti incalzeste inim..

Află mai multe