Aniversam 9 ani de Hello Shopping Park!

Hello Shopping Park aniverseaza, duminica 8 Octombrie, 9 ani de la inaugurare! Vino si sarbatoreste impreuna cu noi 9 ani de cumparaturi si distractie printr-un mega concert A..

Află mai multe

Aniversam 9 ani de Hello Shopping Park cu premii!

Introduceti orice bon fiscal de minimum 100 lei din perioada 20 septembrie – 7 octombrie, de la orice magazin din incinta Hello Shopping Park si puteti castiga unul din ce..

Află mai multe

Magic Bubble Show - Claudia Stroe

Hello Shopping Park va invita duminica,17 septembrie, ora 12:00 la un spectacol de magie cu baloane uriase de sapun sustinut de Claudia Stroe, finalista concursului Romanii au T..

Află mai multe

Oferta de toamna la C&A

-50% reducere la al doilea produs pentru tricotaje femei si barbati numai la C&A. Oferta valabila in perioada 14.09 - 26.09.2017 in limita stocului disponibil.

Află mai multe

Atelier creativ marinaresc

Hello Shopping Park va invita duminica, 3 Septembrie, incepand cu ora 12:00 la Atelier Creativ Marinaresc. Vom picta, desena acvarii, magneti, vom descoperi impreuna secretele l..

Află mai multe

Tombola de vara "Hello Shopping Park te trimite in Grecia!"

Hello Shopping Park da startul unei noi campanii! Vino in perioada 20 Iulie - 31 August si cumpara de minimum 100 Ron pe un bon fiscal din orice magazin din centrul comerci..

Află mai multe

Ziua Mondiala a Sahului

Hello Shopping Park invita toti iubitorii de sah joi, 20 iulie, incepand cu ora 16:00 la competii de sah in incinta centrului comercial. Va asteptam cu drag!

Află mai multe

Atelier Creativ Marinaresc "Piratii Veseli"

Preocuparile copilului tau sunt importante si merita atentie in timpul nostru liber. Vino la Hello Shopping Park duminica 16 iulie, ora 11:00 la Atelierul Creativ Marinaresc "Pi..

Află mai multe

Targ de Ie Romaneasca

In perioada 23-25 Iunie, redescopera portul traditional romanesc la Targul de Ie Romaneasca de la Hello Shopping Park. Iar pe 24 Iunie, va invitam la Hora de Sanziene cu Ansambl..

Află mai multe

Pe locuri, fiti gata, start la miscare!

Pe locuri, fiti gata, start la miscare! Duminica, 18 Iunie, ora 11:00, Hello Shopping Park va invita la demonstratii sportive de baschet, volei, tenis de masa, karate si aerobic..

Află mai multe