Targ de Antichitati

In perioada 4-6 Iunie, Hello Shopping Park va invita la o expozitie de antichitati. Aceasta găzduieste, pentru expunere si vânzare, piese deosebite, sculpturi, numismatic..

Află mai multe

Ferma cu premii

Surprizele se tin lant la Hello Shopping Park!❤ In perioada 16-30 Aprilie, vino si cumpara de minimum 50 de lei pe un bon fiscal si poti alege din cuibarul cu premii un ou fe..

Află mai multe

Incepe primavara cu un martisor

Incepe primavara cu un martisor la Hello Shopping Park!

Află mai multe

Indragostiti de shopping la Hello Shopping Park

Dragostea se opreste si anul acesta la Hello Shopping Park ! In perioada 13-27 Februarie, cumpara din orice magazin din Hello Shopping Park de minimum 50 Ron si poti castiga su..

Află mai multe

Globul Magic la Hello Shopping Park

Vino la Hello Shopping Park in perioada 30 noiembrie - 13 decembrie, fa cumparaturi de minimum 50 de Ron pe un bon fiscal, alege un glob din bradul nostru si castiga garantat un..

Află mai multe

Si in luna August, premiile sunt pe val la Hello Shopping Park!

Si in luna august, premiile sunt pe val la Hello Shopping Park!  In fiecare vineri, intra pe pagina noastra de facebook https://www.facebook.com/helloshoppingpar..

Află mai multe

Rasfata de ziua femeii

Doamnelor si domnisoarelor, va asteptam duminica, 8 martie de la ora 11.00, la Hello Shopping Park la un rasfat de zile mari!De ziua voastra, va rasfatam cu servicii gratuite de..

Află mai multe

Vine primavara la Hello Shopping Park

Vine, vine, vine primavara la Hello Shopping Park!Pe 1 martie, ora 12:00, ti-am pregatit un program muzical si martisoare dulci pentru copii si parinti la Hello Shopping Park!

Află mai multe

Roata Iubirii

Dragostea trece prin Hello Shopping Park si anul acesta! In perioada 14-22 Februarie, cumpara din orice magazin din Hello Shopping Park de minimum 50 Ron si inscrie-te la R..

Află mai multe

Super spectacol pentru copii

Va asteptam duminica, 2 februarie, incepand cu ora 11:00 la Hello Shopping Park in zona de food-court si cinema. V-am pregatit un super spectacol care combina teatrul, stiinta s..

Află mai multe