Craciun Magic la Hello Shopping Park!

In luna decembrie, Hello Shopping Park v-a pregatit un program special de evenimente pentru cei mici si cei mari. Va asteptam sa traiti magia sarbatorilor de iarna la Hello Shop..

Află mai multe

Mos Nicolae soseste la Hello Shopping Park!

Mos Nicolae soseste la Hello Shopping Park! Te asteptam miercuri, 5 Decembrie, incepand cu ora 17:00 la Hello Shopping Park la Atelier de decorat ghetute!

Află mai multe

Sarbatoreste romaneste la Hello Shopping Park!

Hai Romani la Sarbatoare! Hello Shopping Park va invita pe 1 Decembrie, ora 12:00 sa sarbatorim impreuna 100 de ani de la Marea Unire. V-am pregatit cantece traditionale romanes..

Află mai multe

Dance Show

Daca iti place dansul, te asteptam la Hello Shopping Park, duminica 25 noiembrie, incepand cu ora 12:00 la Dance Show!

Află mai multe

Music Box

Hello Shopping Park premiaza talentul!Daca iti place sa canti, vino sambata, 17 noiembrie, ora 12:00 la Hello Shopping Park la Music Box si poti castiga un set de casti profesio..

Află mai multe

Targ de Antichitati

Pentru iubitorii de arta si frumos, Hello Shopping Park organizeaza Targ de Antichitati in perioada 9 -11 Noiembrie. Va asteptam sa va delectati privirile cu obiecte decorative,..

Află mai multe

Petrecere de Halloween

Duminica, 28 Octombrie, ora 12:00, te asteptam costumat cat mai original la "Parada Costumelor" de la Hello Shopping Park! Copiii vor putea participa la atelierul creativ "Dovle..

Află mai multe

Teatru de papusi

Vrei sa afli cine este vedeta? Duminica, 14 OCTOMBRIE ora 12:00 invitam toti copiii la Hello Shopping Park la piesa de teatru "Sa cunoastem vedeta"! Va asteptam cu drag!

Află mai multe

10 ani de Hello Shopping Park

Vino duminica, 7 Octombrie, incepand cu ora 16:00 la Hello Shopping Park sa aniversam impreuna 10 ani de la inaugurare. Ti-am pregatit un program aniversar de exceptie: spectaco..

Află mai multe

Tombola Aniversara 10 ani, 10 excursii la Therme Bucuresti

In perioada 17 Septembrie - 6 Octombrie, cumpara de minimum 50 lei pe un bon fiscal, de la orice magazin din incinta Hello Shopping Park si poti castiga una dintre cele 10 excur..

Află mai multe