Halloween Party

Duminica, 27 Octombrie, incepand cu ora 11:00 te asteptam costumat la Hello Shopping Park! Ti-am pregatit un eveniment groaznic de distractiv: parada costumelor, atelier de scul..

Află mai multe

Show de iluzionsim la Hello Shopping Park

Hocus-Pocus...Magicianul Augustin readuce magia la Hello Shopping Park. Va asteptam cu mic cu mare la un spectacol inedit de iluzionism duminica, 20 Octombrie, ora 12:00 la Hell..

Află mai multe

11 ani de Hello Shopping Park alaturi de Gasca Zurli!

Hello Shopping Park sarbatoreste 11 ani de la inaugurare! Vino sa ne distram impreuna cu #GascaZurli pe 21 septembrie, ora 17:00 in parcarea Hello Shopping Park. Acce..

Află mai multe

Back to school la Hello Shopping Park

Ne pregatim de scoala la Hello Shopping Park!Vino duminica, 8 Septembrie, ora 11:00, cu un desen din vacanta la atelierul creativ "Scoala mea" si poti pleca acasa cu rechizite n..

Află mai multe

Legumele si fructele, prietenele celor mici

In luna August, la Hello Shopping Park mancam sanatos! Invitam toti copiii duminica, pe 11 si 25 august, incepand cu ora 12:00 sa pregatim salate delicioase din fructe si legume..

Află mai multe

Orasul Creatoria la Hello Shopping Park!

Lumea plina de culoare si imaginatie a Orasului Creatoria soseste la Hello Shopping Park in perioada 12-14 Iulie 2019. Orasul Creatoria este un spatiu de joaca unde copiii se b..

Află mai multe

Teatru de papusi

Duminica, 23 Iunie, incepand cu ora 12:00, te asteptam la Hello Shopping Park sa urmarim impreuna povestea Cenusaresei. Intrarea este libera! Hello Shopping Park ramane taramul..

Află mai multe

Carnavalul copiilor

Hello Shopping Park te invita in lumea magica a copilariei!Pe 1 iunie, incepand cu ora 11:00, vino costumat la CARNAVALUL COPIILOR! Am pregatit o multime de surprize pentru cei ..

Află mai multe

Spunem Start la miscare!

Spunem start la miscare la Hello Shopping Park! Va asteptam sambata,18 Mai, incepand cu ora 12:00 la demonstratii sportive si concursuri pentru intreaga familie. De Ziua Mondial..

Află mai multe

Atelier de incondeiat oua

Hello surprize de Paste! Pe 21 Aprilie, va asteptam cu mic cu mare la Atelier de Incondeiat Oua! Cei mici se vor distra de minune pictand oua gigant si vor pleca acasa cu oua i..

Află mai multe