Calatorie in spatiu

De Ziua Copilului, Hello Shopping Park te invita sa te bucuri de o experienta cosmica inedita! Vino pe 1 Iunie, intre orele 11:00-19:00 sa explorezi misterele Univers..

Află mai multe

Targ de Antichitati

In perioada 18-19 Mai, Hello Shopping Park va invita la Targ de Antichitati. Acesta găzduieste, pentru expunere si vânzare: piese deosebite, sculpturi, numismatica, carto..

Află mai multe

Expozitie de dinozauri

Te asteptam pana pe 25 Mai sa vizitezi Expozitia de dinozauri din parcarea Hello Shopping Park Expoziția de dinozauri te va duce înapoi cu milioane de ani Poti vedea..

Află mai multe

Oul Magic

Bucura-te de shopping la Hello cu o surpriza ascunsa in ou! In perioada 20 aprilie - 3 mai, vino cu doua bonuri de minimum 60 Ron din doua magazine diferite din Hello Shopping..

Află mai multe

Teatru la Cinema - Frumoasa si Bestia

 Happy Cinema din orașul tău ! Frumoasa și Bestia | teatru de păpuși 3+ duminică, 07 aprilie 2024, ora 11:00

Află mai multe

Targ de Martisor

Vine, vine primavara si odata cu ea soseste si Martisorul la Hello Shopping Park! In perioada 24 februarie - 3 martie, intampina primavara cu martisoare handmade, martisoare dul..

Află mai multe

Targ de Antichitati

Te asteptam la Targul de Antichitati de la Hello Shopping Park in perioada 10-11 februarie. Vei gasi obiecte de poveste, din vremuri apuse! Descopera maiestria mesterilor din al..

Află mai multe

Copacul iubirii

In luna iubirii, la Hello Shopping Park dragostea vine cu premii! In perioada 9-24 februarie, vino cu un bon de cumparaturi de 100 Ron din orice magazin din Hello Shopping Park ..

Află mai multe

Teatru la Cinema - Rapunzel

Happy Cinema din orașul tăuRapunzel | teatru de păpuși 5+duminică, 28 ianuarie 2024, 11:00----------------------------------Hai și tu! Info și bilete aici:https://teatrul..

Află mai multe

Bradul cu premii

Ho, ho, ho, Mosu' te recompenseaza cu un cadou! Vino in perioada 9-23 decembrie la Hello Shopping Park, cu doua bonuri de la doua magazine diferite de minimum 60 Ron ..

Află mai multe