Roata Castigurilor Garantate

Va asteptam, vineri 20 decembrie, sa va bucurati de noul cinematograf, Happy Cinema si de cele doua restaurante noi din Hello Shopping Park!Incepand cu ora 16:00 v-am pregatit u..

Află mai multe

Magia Craciunului la Hello Shopping Park

Hello Shopping Park va invita sa traiti magia sarbatorilor de iarna alaturi de noi. V-am pregatit un program special de evenimente pentru cei mici si pentru cei mari. Un Craciun..

Află mai multe

Cizmulita Magica

"Cizmulite lustruite te asteapta la intrare/Haide, fugi si ii deschide, vine Mosul Nicolae."Va asteptam joi, 5 decembrie, ora 17:00 la Atelier Creativ Cizmulita Magica la Hello ..

Află mai multe

La multi ani, Romania!

Pe 1 Decembrie, ora 12:00 te asteptam la Hello Shopping Park sa sarbatorim impreuna Ziua Nationala a Romaniei cu dansuri si cantece traditionale romanesti!Traieste romaneste la ..

Află mai multe

Black Friday

Vrei sa faci cumparaturi de la Hello Shopping Park in perioada 15-22 Noiembrie? Atunci de Black Friday, ai premii de la noi!Vino vineri, 22 Noiembrie ora 16:00, invarte Roata Ca..

Află mai multe

Halloween Party

Duminica, 27 Octombrie, incepand cu ora 11:00 te asteptam costumat la Hello Shopping Park! Ti-am pregatit un eveniment groaznic de distractiv: parada costumelor, atelier de scul..

Află mai multe

Show de iluzionsim la Hello Shopping Park

Hocus-Pocus...Magicianul Augustin readuce magia la Hello Shopping Park. Va asteptam cu mic cu mare la un spectacol inedit de iluzionism duminica, 20 Octombrie, ora 12:00 la Hell..

Află mai multe

11 ani de Hello Shopping Park alaturi de Gasca Zurli!

Hello Shopping Park sarbatoreste 11 ani de la inaugurare! Vino sa ne distram impreuna cu #GascaZurli pe 21 septembrie, ora 17:00 in parcarea Hello Shopping Park. Acce..

Află mai multe

Back to school la Hello Shopping Park

Ne pregatim de scoala la Hello Shopping Park!Vino duminica, 8 Septembrie, ora 11:00, cu un desen din vacanta la atelierul creativ "Scoala mea" si poti pleca acasa cu rechizite n..

Află mai multe

Legumele si fructele, prietenele celor mici

In luna August, la Hello Shopping Park mancam sanatos! Invitam toti copiii duminica, pe 11 si 25 august, incepand cu ora 12:00 sa pregatim salate delicioase din fructe si legume..

Află mai multe