Teatru la Cinema "Punguta cu doi bani"

Punguța cu doi bani - teatru pentru copii 3+- duminică, 21 noiembrie 2021, ora 11:00- Happy Cinema Bacău din Hello Shopping Park-------------------------------------Hai și ..

Află mai multe

Teatru la Cinema "Ispravile Motanului Incaltat"

Isprăvile Motanului Încălțat @ Happy Cinema Bacău spectacol proiectat - teatru de păpuși 3+ duminică, 24 octombrie 2021, ora 11:00 Happy Cinema Bacău din ..

Află mai multe

13 ani de Hello Shopping Park

De 13 ani impreuna! De 13 ani iti faci cumparaturile la Hello Shopping Park si iti multumim pentru fidelitate! De ziua noastra, poti castiga premii instant si una din cele ..

Află mai multe

Ursul pacalit de vulpe

Hai și tu! Info și bilete:https://teatrulacinema.ro/ursul-pacalit-de-vulpe/ Un spectacol proiectat pe marele ecran în cadrul campaniei ,,Hai la teatru în orașul ..

Află mai multe

Targ de Antichitati

In perioada 4-6 Iunie, Hello Shopping Park va invita la o expozitie de antichitati. Aceasta găzduieste, pentru expunere si vânzare, piese deosebite, sculpturi, numismatic..

Află mai multe

Ferma cu premii

Surprizele se tin lant la Hello Shopping Park!❤ In perioada 16-30 Aprilie, vino si cumpara de minimum 50 de lei pe un bon fiscal si poti alege din cuibarul cu premii un ou fe..

Află mai multe

Incepe primavara cu un martisor

Incepe primavara cu un martisor la Hello Shopping Park!

Află mai multe

Indragostiti de shopping la Hello Shopping Park

Dragostea se opreste si anul acesta la Hello Shopping Park ! In perioada 13-27 Februarie, cumpara din orice magazin din Hello Shopping Park de minimum 50 Ron si poti castiga su..

Află mai multe

Globul Magic la Hello Shopping Park

Vino la Hello Shopping Park in perioada 30 noiembrie - 13 decembrie, fa cumparaturi de minimum 50 de Ron pe un bon fiscal, alege un glob din bradul nostru si castiga garantat un..

Află mai multe

Si in luna August, premiile sunt pe val la Hello Shopping Park!

Si in luna august, premiile sunt pe val la Hello Shopping Park!  In fiecare vineri, intra pe pagina noastra de facebook https://www.facebook.com/helloshoppingpar..

Află mai multe