De 4 ani impreuna la cumparaturi si distractie!

Luni, 8 Octombrie, Hello Shopping Park aniverseaza 4 ani de la inaugurarea centrului comercial.  Cu aceasta ocazie, Hello Park a pregatit clientilor sai un program special aniversar.

Toti vizitatorii Hello Shopping Park vor fi invitati sa-si incerce norocul la “Roata Norocului” incepand cu ora 12:00 si vor putea castiga premii din cele mai atractive, oferite atat de Hello Shopping Park, cat si de partenerii acestuia (real,- hypermarket, bauMax, Deichmann, Elvila, Domo, Proges, Maciu Piciu, Marionnaud, Deichmann, Lux-Artim, Flormar, Kallos, Orient, Alflod, House of Art, Perfect Body). Sarbatoarea va continua cu spectacole de iluzionism sustinute de magicianul Augustin si multe alte surprize care vor intregi atmosfera de petrecere la Hello Shopping Park.

Va asteptam luni, 8 Octombrie, intre orele 12:00 – 20:00 la Hello Shopping Park, in Calea Republcii 181, pentru a sarbatori impreuna cei 4 ani de la deschiderea centrului comercial.

De-a lungul celor 4 ani, Hello Shopping Park a venit in intampinarea cerintelor existente pe piata locala si regionala prin eforturi continue de a imbunatati oferta comerciala cu ancore puternice precum real,- Hypermarket, bauMax, Proges, Elvila, Altex, Domo, cu branduri de talie internationala si nationala (Takko, Kenvelo, Fox, Deichmann, Leonardo, Killtec, Marionnaud, Librariile Alexandria, etc.), precum si prin diversificarea paletei de servicii puse la dispozitia clientilor.  

Hello Shopping Park  a fost dezvoltat de catre Bel Rom Real Estate, si este in momentul de fata cel mai intins centru comercial pe un singur nivel, din Bacau, cu un GLA de 50.632 mp, 50 magazine si 1400 locuri de parcare.

Despre BelRom Real Estate

Bel Rom Real Estate, www.belrom.eu este unul dintre principalii dezvoltatori prezenti pe piata de retail din Romania. Experimentat si inovativ, Bel Rom  dezvolta proiecte comerciale la cea mai inalta scara si la cele mai ridicate standarde de calitate. Proiectele Bel Rom sunt exemple memorabile de eficienta si sustenabilitate, castigand astfel entuziasmul unor retaileri internationali precum: Real, Bricostore, Baumax, New Yorker, Vodafone, Media Galaxy, Staer, Cinema City, Hervis si de asemenea al comunitatilor locale. Compania a dezvoltat pana in prezent un numar de 6 parcuri de retail (>50.000 GLA per proiect)