Comunicate de presă

Aniversare de 10 la Hello Shopping Park!

Află mai multe

Sarbatorim 9 ani de cumparaturi la Hello Shopping Park!

   

Află mai multe

Cel de-al 18-lea magazin Decathlon se deschide în cadrul Hello Shopping Park, Bacău

Află mai multe

Sărbătorim 8 ani de Hello Shopping Park

Sărbătorim 8 ani de Hello Shopping Park

Află mai multe

Colorezi și donezi în Campania “Oul Magic” la Hello Shopping Park

Vineri, 29 aprilie și sâmbătă, 30 aprilie, între orele 12.00 și 14.00, Hello Shopping Park invită băcăuanii la prima ediție a evenimentului “Oul Magic” să coloreze visurile copiilor din Centrul de Plasament Sfânta Maria.

Află mai multe

7 ani de cumparaturi si distractie alaturi de Delia la Hello Shopping Park

Sambata 3 octombrie, de la ora 18.30, aniversarea „7 ani de Hello Shopping Park” invita bacauanii la cumparaturi si muzica buna alaturi de Delia.

Află mai multe

Hello Shopping Park Bacãu anunţã deschiderea a trei noi magazine ancorã

În cursul lunii noiembrie se vor inaugura trei noi magazine pe suprafeţe mari pentru a completa mixul de chiriaşi existent. Retailerul de mobilier şi decoraţiuni danez  JYSK urmeazã sã ocupe o suprafaţã de 1000 metri pãtraţi, alãturi de noul magazin de fashion San Francisco Outlet şi cel de modã şi decoraţiuni Stock House, urmând sã ocupe în total o suprafaţă de 3500 metri pãtraţi.

Află mai multe

Mega distracție aniversară la Hello Shopping Park!

Pe 8 octombrie 2014, Hello Shopping Park aniverseazã şase ani de la inaugurare, oferind evenimente surprizã dedicate tuturor vizitatorilor. Pe lângã premiile şi discounturile acordate cumpãrãtorilor, momentul de maximã atracţie este concertul de sâmbãtã, 11 octombrie 2014, din Hello Shopping Park, unde bãcãuanii sunt invitaţi sã participe începând cu ora 19.00 la sãrbãtoare alãturi de trei vedete cunoscute: Puya, Xonia şi Dorian (Lala Band).

Află mai multe

Hello Shopping Park implineste 5 ani

In data de 08 Octombrie 2008, Hello Shopping Park isi deschidea pentru prima data usile publicului larg. De atunci si pana astazi, centrul comercial Hello Shopping Park a incercat sa rasplateasca fidelitatea clientilor sai prin imbunatatirea calitatii servicii or oferite si prin largirea paletei de branduri prezente in centrul comercial.

Află mai multe

De 4 ani impreuna la cumparaturi si distractie!

Luni, 8 Octombrie, Hello Shopping Park aniverseaza 4 ani de la inaugurarea centrului comercial.  Cu aceasta ocazie, Hello Park a pregatit clientilor sai un program special aniversar.

Află mai multe

Targ Traditional Romanesc la Hello Shopping Park Bacau

Vineri, 24 august 2012, la Hello Shopping Park Bacau s-au deschis usile Targului Traditional Romanesc. In stil autentic, targul a pornit cu dreptul alaturi de un grup de dansatori imbracati in port popular.

Află mai multe

Hello Shopping Park implineste trei ani

Centrul comercial va sarbatori sambata, 8 octombrie 2011, trei ani de la deschidere. Cu această ocazie, Hello Park a pregătit clientilor sai o multime de surprize.

Află mai multe

O noua identitate, un start fresh!

Hello Shopping Park si-a lansat de curand campania de rebranding ce consta in schimbarea de imagine si naming a complexului comercial, inaugurat in 2008 de dezvoltatorul Bel Rom Real Estate pe piata din Bacau, si in evidentierea valorilor si trasaturilor unice ce definesc cel mai bine proiectul si il pozitioneaza ca fiind un centru modern si confortabil, prietenos si distractiv.

Află mai multe