Aniversare de 10 la Hello Shopping Park!

Pe 7 Octombrie 2018, Hello Shopping Park aniverseaza 10 ani de la inaugurare, oferind evenimente surpriza dedicate tuturor vizitatorilor. Pe langa premiile si discounturile acordate clientilor, Hello Shopping Park organizeaza o tombola aniversara care se desfășoară pana pe 6 octombrie. Fiecare client care face cumparaturi de minimum 50 de Lei pe un bon fiscal in perioada 17 Septembrie – 6 Octombrie poate castiga unul din cele 10 premii aniversare: 10 excursii la Therme Bucuresti pentru intreaga familie, conform regulamentului campaniei.

Programul aniversar incepe duminica, 7 Octombrie 2018, ora 16:00 cu momente inedite.

Renumitul ventriloc, Crina Zvoboda, invita toti copiii la spectacol pentru a face cunostinta cu o sumedenie de personaje, iar Magicianul Augustin propune un show de magie, plin de suspans atat pentru copii, cat si pentru parinti.

Incepand cu ora 18:00, maestrul de ceremonii Wilmark si Scoala sa de Dans vor aduce Carnavalul de la Rio la Hello Shopping Park, intr-un spectacol inedit, plin de culoare si voie buna. Wilmark va desemna si castigatorii tombolei aniversare.  

Desigur, din cadrul festiv nu vor lipsi: statui vivante, oameni pe picioroange, cabina foto unde clientii vor putea imortaliza momente unice alaturi de cei dragi.

Pe toata durata evenimentului, Hello Shopping Park isi invita clientii sa serveasca cocktailuri gratuite la barul special amenajat si sa savureze o felie din tortul aniversar.  

Centrul comercial se întinde pe o suprafaţã inchiriabila de 45.000 mp, beneficiind de 1.032 locuri de parcare. Printre chiriaşii centrului comercial se numara retaileri internaţionali şi naţionali precum Auchan, Leroy Merlin, Altex, Elvila, Decathlon, C&A, Proges, Steilmann, Noriel, Pepco, Zvon Café sau Topshop.

Hello Shopping Park este administrat de Resolute Lar România, companie specializata in managementul de active imobiliare si consultanta in domeniul imobiliar pentru institutii financiare, fonduri de investitii si institutii bancare.

De la preluarea portofoliului in 2014, Resolute Lar România, societatea care administreaza Hello Shopping Park, s-a concentrat pe crearea unui mix de chiriasi care sa indeplineasca principalele trei cerinte ale oricarui client: cumparaturi de calitate, varietate si divertisment!

In 2018, chiriasi precum Noriel, Pepco si Hapciu s-au alaturat protofoliului de clienti Hello Shopping Park.

Resolute Lar este activã în România de peste 8 ani, dezvoltând şi operând o gamã largã de proprietãţi precum centre comerciale, cartiere rezidentiale sau imobile de birouri.

Persoana de contact:

Anca Ciuchi

0734.480.115