7 ani de cumparaturi si distractie alaturi de Delia la Hello Shopping Park

Sambata 3 octombrie, de la ora 18.30, aniversarea „7 ani de Hello Shopping Park” invita bacauanii la cumparaturi si muzica buna alaturi de Delia.

Sezonul acesta, Delia împreună cu band-ul său va susține un concert live pentru a sarbatori 7 ani de la inaugurarea centrului comercial. Hello Shopping Park dă startul campaniei aniversare alaturi de un artist îndrăgit.

In seara de 3 octombrie si pe intreaga durata a lunii octombrie, clientii care vor face achizitii de minim 50 de lei, vor fi recompensati in baza bonurilor fiscale de catre promoterii Hello, cu un magnet de frigider aniversar cu Hello Shopping Park. Clientii care isi vor face o fotografie cu magnetul pe frigiderul lor de acasa, care o vor incarca pe pagina de facebook Hello Shopping Park, care vor primi 10 like-uri de la prietenii lor pana la data de 31 octombrie se inscriu in cursa castigurilor. Multe premii surpriza sunt puse in joc, alaturi de premiile cele mari - un notebook, un telefon mobil Samsung S3 si o combina frigorifica, acestea fiind oferite in parteneriat de catre Hello Shopping Park si Altex.

Startul campaniei aniversare se va da odata cu concertul Deliei. Delia se numară printre cele mai cunoscute cântarețe din țară, susținând de-a lungul carierei numeroase concerte și turnee atât în țară cât și în străinătate, având numeroși fani care o urmăresc în tot ceea ce face. A demonstrat că este una dintre cele mai talentate cântărețe, iar ultimile sale piese au fost adevarate hituri ce sunt fredonate de marea majoritate a adolescentilor, care i-au adus si satisfactie ca artist: a deschis concertul extraordinar a lui Robbie Williams la Bucuresti.

Conceptul de campanie aniversara si concertul sunt implementate de Split Advertising.

Centrul comercial se întinde pe o suprafaţã de 105.000 mp, parcul ocupând 45,000 mp suprafaţã închiriabilã şi având 1035 locuri de parcare, din care hypermarketul Auchan are o suprafaţã de 13,000 de metri pãtraţi. Printre chiriaşii centrului comercial se numãrã retaileri internaţionali şi naţionali precum C&A, Altex, Elvila, Proges, Steilmann, Germanos, Orange Store, Top Shop. De asemenea, de curand, încã trei noi magazine ancorã si-au deschis portile in cadrul centrului comercial: retailerul international de mobilã şi decoratiuni JYSK împreunã cu retailerii naţionali San Francisco Outlet şi Stock House, acestea avand 3500 mp.

Hello Shopping Park este administrat de Resolute Lar România, lider în managementul specializat de bunuri imobiliare deţinute de instituţii financiare şi expuneri de credit imobiliar în România.

Resolute Lar Romania este activã în România de peste 6 ani, dezvoltând şi operând o gamã largã de proprietãţi, având o vastã experienţã în gestionarea garanţiilor imobiliare ataşate creditelor, atât în România cât  şi pe  plan  internaţional.

 

Persoana de contact:

Anca Ciuchi – Specialist Marketing

anca.ciuchi@belromcinci.ro

0734 480 115